Dagasztógépekkel az egyszerűbb munkavégzésért

2017 jan 19. | Üzlet

A technikai fejlődés idővel minden iparágat és munkafolyamatot elér, természetesen nem volt ez máshogy az élelmiszeriparral sem, és a pékségeknek, cukrászatoknak és éttermeknek szánt eszközökkel sem. Számos olyan megoldás van a piacon, melyekkel az egyébként körülményes, és órákon át tartó munkafolyamatokat sokkalta egyszerűbbé és időtakarékosabbá, valamint költséghatékonyabbá tehetjük. A különböző sütőipari gépeken is hatalmas változás esett át, melyre a fogyasztói társadalom egyre nagyobb igényei miatt komoly szükség is volt, de ez még nem minden. Ha úgy érezzük, a tészta dagasztás folyamatát is nagyban leegyszerűsíthetjük, mindehhez nincs másra szükségünk, csak egy dagasztógépre!

De miért is járunk jól, ha dagasztógépet vásárolunk üzletünkbe vagy éttermünkbe, esetleg cukrászatunkba? Ezzel a szerkezettel egy dolgozó több órányi munkáját spórolhatjuk meg, hiszen a dagasztás folyamata igen időigényes, és nem mellékesen eléggé monoton is, továbbá egy idő után elég gyorsan fárad a dolgozó, aki ezt csinálja. Egy dagasztógéppel alkalmazottainknak többé nem kell ilyenekre fecsérelniük az idejüket, és foglalkozhatnak bármi mással, elég egy gombot megnyomniuk, miután elhelyezték a tésztát a gépben. Vásárolhatunk spirálkaros és ferdekaros berendezéseket is, melyek közül az előbbi a kemény tésztákra dagasztására alkalmas igazán, még utóbbi univerzálisan felhasználható, ha a különböző keverést igénylő munkálatokról van szó. Persze, ha dagasztógépet vásárolunk, akkor érdemes jól megválogatnunk, hogy hol tesszük mindezt.

Ha minőségi dagasztógépekkel szeretné felszerelni üzletét vagy vendéglátóhelyét, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk kínálatában mindent megtalálhat, amire csak szüksége van a sütőipari gépek világából! További részletekért látogasson el honlapunkra, a www.sutoiparigep.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel dagasztógépeinkkel, illetve egyéb termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-70 324 3566 telefonszámon, valamint a gastrobaking@gmail.com e-mail címen!