Milyen a jó wc szivattyú?

2017 jan 12. | Technológia

Otthonunkban és melléképületeinkben, esetleg műhelyünkben megeshet, hogy egyes helyiségek nincsenek csatlakoztatva a központi szennyvíz hálózathoz, ami érthető lehet akár régebbi épületeknél, sőt, olyan esetekben is, ahol egy adott helyiségnek vagy egy komplett épületnek teljesen megváltozott a funkciója az évek során. Persze, ilyenkor, ha mégiscsak szükségünk van a szennyvíz elvezetésére, akkor nem feltétlenül szükséges teljesen új rendszert kiépítenünk, hanem egyszerűen választhatjuk az úgynevezett wc szivattyúkat is.

A wc szivattyúk képesek egy adott irányba elvezetni a keletkezett szennyvizet, akár a csapból, akár a wc-ből, de a mosógépből és a kádból is. Így, ahogy nekünk kényelmes, úgy vezethetjük a szennyvízrendszerbe, avagy az erre alkalmas helyekre az itt keletkező szennyvizet. Mindez tehát sokkalta egyszerűbb, mint minden egyes dolgot a helyiségben egyenként bevezetni a szennyvíz rendszerbe, már ha erre egyáltalán van lehetőség. A wc szivattyúk megkönnyítik ezt a folyamatot, de mit is kell tudni ezekről a szerkezetekről? Akár 5-6 méteres emelési magasságra is képesek, tehát bárhol is legyen a helyiség, ahonnan a szennyvizet át szeretnénk emelni, a megfelelő wc szivattyúval ez biztosan nem fog problémába ütközni. Mindemellett a wc szivattyúk üzemeltetése természetesen hanggal jár, de egyáltalán nem mondhatók kifejezetten hangosnak, tehát egy lakó környezetben is kiválóan megállják a helyüket. Persze bármilyen módon is szeretnénk felhasználni wc szivattyúnkat, arra minden esetben ügyeljünk, hogy a minőségi darabot vásároljunk, lehetőleg megbízható kereskedőtől.

Ha szeretne kifogástalan minőségi, és remek technikai adatokkal rendelkező wc szivattyúkat vásárolni, akkor cégünknél keresve sem találhatna jobbat! Kínálatunkban minden olyan wc szivattyút megtalál, melyre szüksége lehet, ráadásul kiváló minőségben! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.ibo-szivattyu.hu–ra!

Ha kérdései merülnének fel wc szivattyúinkkal, egyéb termékeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket +36 20 / 395-16-70 telefonszámon, illetve az info@ibo-szivattyu.hu e-mail címen!