Csapatépítő januárban? Miért ne?

2017 jan 9. | Üzlet

A január egy nagyon sok szempontból eseménytelen hónap általában. Mindehhez hozzájárul a hideg időjárás, és alapjában véve a visszarázódás az év menetébe. Decemberben rengeteg okunk van ünnepelni és rendezvényt szervezni, vagy épp céges csapatépítőt tartani, de ha tudatosan próbáljuk meg elosztani ezeket az alkalmakat, a január is tökéletesen alkalmas ahhoz, hogy csapatépítőt tartsunk, és hogy kicsit közelebb hozzuk egymáshoz kollégáinkat, alkalmazottainkat.

Decemberben mindenkinek sok dolga van és el van havazva, legalább is ez az általános, ezért ha ilyenkor tartunk csapatépítőt, sokak nem érnek rá, vagy nem tudnak teljesen az eseményre koncentrálni. Céges rendezvényeinket tehát sok szempontból ésszerűbb januárra szervezni, de mindehhez meg kell találnunk a megfelelő helyszínt. Ilyenkor jó, ha a kollégák egy asztalnál tudnak helyet foglalni, aztán elköltenek egy ebédet vagy vacsorát, és közben nyugodtan beszélgethetnek, akár a főnökeik társaságában. Persze mindez a munkahelyen is adott lehetne, de valahogy egy külső helyszínen sokkalta felszabadultabb a légkör, és minden feltétel adott ahhoz, hogy valóban közelebb hozza egymáshoz az együtt dolgozókat ez a rendezvény.

Ha szeretné céges rendezvényét hamisítatlan és tradicionális magyar környezetben megtartani, akkor a Bajai Halászcsárdánál keresve sem találhatna jobbat! Nálunk minden kollégája remekül érezheti magát, és garantáltan megtalálják majd a nekik tetsző ételeket és italokat, melyek nagyban emelni fogják a csapatépítő hangulatát. Szervezze a mi éttermünkbe céges csapatépítőjét, és garantáltan nem fog csalódni! Ha további információkra van szüksége, látogasson el honlapunkra, a www.bajaihalaszcsarda.com –ra!

Ha kérdései merülnének fel a helyszínnel, ételeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, avagy ha céges rendezvényét szeretné egyeztetni, keressen fel minket a 06-1-275-5245 telefonszámon, illetve a bajaihalaszcsarda@gmail.com e-mail címen!