Minden konyha alapja: A kések

2017 jan 5. | Életmód

Egy konyhában szinte bármit is csinálunk, több mint valószínű, hogy kelleni fog hozzá kés is. Hiszen minden munkafolyamat elengedhetetlen része a különböző alapanyagok felvágása, darabolás, filézése, töltése és így tovább. Azonban ha rossz minőségű, nem megfelelő éltartású és kényelmetlen fogású késekkel dolgozunk, azzal megnehezíthetjük a saját dolgunkat és bizony ez a kész ételekre is rányomhatja a bélyegét.

Minden munkafolyamathoz szükséges egy külön kés, hiszen ugyan azt a pár kést mosogatni nem éppen időtakarékos, és egy általános, nagy konyhakéssel például elég nehéz feladat a filézés, de egy kisebb késsel sem a legjobb disznócombot vágni. Ha már tudjuk, milyen feladatra és hány kést szeretnénk vásárolni, nem feltétlenül érdemes az első darabot megvenni, amire rá illik az általunk elképzelt leírás. Ahhoz, hogy konyhakésünk hosszú távon jó szolgálatot tegyen, fontos hogy minőségi acélból készüljön, ne legyen túl merev, illetve hogy a felületkezelése megfeleljen bizonyos higiéniai elvárásoknak. Továbbá a markolatnak a legtöbb fogási technika mellett is kényelmes tartást kell biztosítania, attól függetlenül, hogy épp aprólékos mozdulatokat vagy elnagyolt vágó feladatokat végzünk az adott késsel. Persze nehéz ezeknek megfelelnie egy késnek, mindezt elfogadható áron, de ha a Tupperware termékeket választjuk, egy percig sem kell aggódnunk az imént felsoroltak miatt!

Ha Ön is kifogástalan minőségű késeket, és egyéb Tupperware termékeket választ, akkor a legjobb helyen jár! Termékeink között megtalálhatóak kisebb és nagyobb általános konyhakések, filéző kések, kenyérvágó kések és minden, amire csak szüksége lehet a konyhában! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.tupperakciok.hu–ra!

Ha kérdései támadnak Tupperware termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06203998588 telefonszámon, illetve a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!