A társasház takarítás legfontosabb szabályai

2016 dec 27. | Üzlet

Egyre közkedveltebb lakhatási megoldásnak bizonyulnak a különféle társasházak. Míg régen gyakran a túlzsúfolt, kisméretű és egyszerű otthonokkal párosítottuk a társasházakat, addig napjainkban kifejezetten modern építmények állnak rendelkezésre azok számára, akik díjazzák ennek a megoldásnak az előnyeit.

Természetesen ahhoz, hogy ezek a társasházak vonzóak és komfortosak legyenek, fontos a megfelelő karbantartásuk is! Éppen ezért a társasház takarításnak fontos szabályai és lépései vannak. Melyek ezek?

  • Időbeosztás – A társasházak takarítása során mindig figyelembe kell venni, hogy a lakók többsége mikor használja a közös tereket, mint a lépcsőház, aula, lift, folyosó és hasonlók, majd ehhez igazodva beosztani a takarítás menetét, hogy az ne zavarja a lakók mindennapjait.
  • Higiénia betartása – Főleg azoknál a társasházaknál, ahol többségében kisgyermekes családok élnek, fontos, hogy mindig megfelelő higiénia uralkodjon, hiszen bármikor eleshet egy kisgyerek a lépcsőházban vagy a folyosón.
  • Alapos tisztaság – Sokan elvétik a hibát, mikor társasház takarításról van szó, hogy nem ügyelnek a részletekre. A közlekedő folyosók, aulák és liftek tisztántartása mellett gondoskodni kell a korlátok, falak, ablakok, postaládák, kapcsolók és a szemetesek tisztaságáról is.

Olyan takarítócéget találni, ahol a szakemberek mindezeket a szempontokat figyelembe véve, tökéletesen végzik a munkájukat és professzionális szolgáltatást kínálnak, nem egyszerű, de nem is lehetetlen! Ön is megbízható céget keres társasház takarításhoz? Látogasson el weboldalunkra, a www.5csillagostakaritas.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat, ismerje meg a részleteket! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-30/219-04-54-es számon, akár e-mailben, az info@5csillagostakaritas.hu címen. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg igényeit munkatársainkkal, hogy az Ön otthonának környezete is mindig ragyogóan tiszta legyen!