Még nincs késő új téli gumit vásárolni!

2016 dec 19. | Technológia

Már javában tart a tél, és egyre inkább kezd égető problémává válni az utakon való közlekedés, gondolva itt a reggelre odafagyott csapadékra, dérre, és a latyakra, de a hideg aszfalt is képes olyan körülményeket teremteni, ami a nem megfelelő autógumival gyakorlatilag lehetetlenné teszi a biztonságos utazást. A hideg utakon a merevebb nyári gumik csak még inkább megmerevednek, így rengeteget veszítenek a tapadásukból, továbbá a nyári gumik barázdái sem arra vannak felkészítve, hogy havas, latyakos talajon álljanak helyt.

A téli gumik egyedien kialakított abroncsok, tehát kifejezetten a +7°C alatti közegre lettek tervezve, illetve minden olyan körülményre, ami ilyen időjárási viszonyok mellett előfordulhat. Anyaguk sokkalta lágyabb az átlagos, nyári abroncsokénál, melynek következtében nem merevednek úgy meg a hideg hatására, így nem veszítenek a tapadásukból. Barázdáik a nyári gumikkal szemben sokkalta sűrűbben helyezkednek el, illetve mélyebbek, hogy a latyakban vagy hóban is képesek legyenek megkapaszkodni. Így hát egyértelmű, hogy ha még nem tettük meg, most mindenképpen érdemes téli gumira váltanunk! Ha már van meglévő készletünk, melyet az elmúlt években használtunk, nem érdemes újra feltenni az autónkra, hiszen ezeken már vannak kopásnyomok, sérülések és egyéb elváltozások. Minden esetben vásároljunk új téli gumikat, ha azt szeretnénk, hogy tökéletesen biztonságosan, és nem utolsó sorban kényelmesen közlekedhessünk az utakon!

Ha szeretne hatalmas választékból téli gumikat vásárolni, és nem szeretne a minőség kérdésén aggódni, akkor cégünkkel garantáltan jól jár! Téli abroncsaink között garantáltan megtalálja az Ön autójára megfelelő darabokat, ráadásul verhetetlen áron! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.ar-go.hu –ra, és tekintse meg ajánlatainkat!

Ha kérdése adódna termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-30/300-97-44 telefonszámon, valamint az argoabroncs@t-email.hu e-mail címen!