Itt a tél, most szigeteltesse le lapostetőjét!

2016 dec 15. | Technológia

Az elmúlt telek tapasztalataiból kiindulva manapság inkább a latyakos időjárás a jellemző, enyhébb fagyokkal, illetve nulla fok körüli hőmérséklettel, de a melegebb akár 5-6°C –os időjárás sem ritka. Ennek vannak előnyei, illetve hátrányai, gondolva itt többek között az állandóan megfagyó majd ismét folyadék halmazállapotúvá váló csapadékra. Mindez az utcán sétálva sokszor akár kellemesen is hathat, hiszen senki nem szeret nagyobb mínuszok idején bárhova is menni. Ellenben otthonunkban, és egyéb, a tulajdonunkban álló épületekben komoly kárt is tehet ez az időjárás, ha nem védekezünk ellene megfelelően.

A lehullott, és elpárologni nem nagyon tudó csapadék állandó fagyása, majd felengedése nagyon rossz hatással van az épületekre és a szigetelésekre, hiszen ilyenkor folyamatosan változik az anyag térfogata is. Tehát ha a víz csak pár milliméterre is bejut a tetőszerkezetbe, majd ott fagy meg, aztán ugyan ez újra és újra, azzal folyamatosan növeli az eredetileg csak apró repedések méretét, mindezt egy egész évszakon át. Ez különösen fontos, ha lapostetővel rendelkezünk, hiszen ezen megmarad a csapadék. Tehát lapostető szigetelésünknek olyan állapotban kell lennie, hogy még az ilyen, (az épületekre nézve) szélsőséges időjárás se tudjon kárt tenni benne. Így még a tél beállta előtt érdemes egy szakértő céget felkérnünk, hogy teljes mértékben rendbe tegye lapostető szigetelésünket!

Ha szeretné felújíttatni lapostető szigetelését, de még nem tudja, kire bízhatná rá a munkát, akkor ne keressen tovább! Cégünk profi, ha lapostető szigetelésről van szó, így Ön biztos lehet benne, hogy ha minket választ, garantáltan elégedett lesz a kész munkával, és még sok télen keresztül nem kell a csapadéktól tartania! További részletekért látogasson el weboldalunkra, a www.minosegitetoszigeteles.hu –ra!

Ha kérdései akadnának a lapostető szigeteléssel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a 06-20/934 1490 telefonszámon, illetve az aquaszig@gmail.com e-mail címen!