Minőségi munkaruházattal a komfortos munkavégzésért

2016 dec 13. | Életmód

Aki a vendéglátásban dolgozik, az pontosan tisztában van vele, hogy sok apró tényező tökéletes együttállása kell ahhoz, hogy kényelmes legyen a mindennapi munka. Gondolva itt például a használt eszközökre, a megfelelő munkaruházatra, vagy a szükséges pihenőidők kitöltésére. Ha konyhán dolgozunk, akkor az egységes formaruha helyett sokszor használhatunk saját beszerzésű szakács ruházatot, amit érdemes jól megválasztanunk, ha szeretnénk kényelmesebbé tenni mindennapjainkat.

Egy, a konyhán használt munkaruházatnak számos kritériumnak kell megfelelnie, hiszen ez a közeg mindig is speciális igényeket támasztott az ott dolgozók felé. A nadrág és a felső kellően légáteresztő anyagból kell, hogy legyen, hogy képes legyen szellőzni a néha 50°C feletti hőmérsékletben is, továbbá az anyagnak is kiváló nedvszívó képességgel kell rendelkeznie. A nadrágnál fontos, hogy szellős legyen és könnyű anyagú, valamint bő, hiszen így az esetlegesen ráfröccsenő olaj kisebb eséllyel érintkezik a bőrrel, ugyanakkor ennek a szellőzés sem szenvedi kárát. A lábbeli esetében elhanyagolhatatlan, hogy megfelelően szellőzzön a hátsó részein, ugyanakkor elől teljesen zárt legyen, és a fizikai behatásoktól is védjen, hiszen a lefröccsenő olaj, illetve a nehéz tárgyak így nem tehetnek kárt a lábfejben. A sapka sem elhanyagolhatatlan, hiszen így az olaj és a szag nem fogja be annyira a hajat, illetve az ételekbe sem hullanak bele kósza hajszálak. Ha ezek a kritériumok adottak, akkor törődhetünk a szakács ruházat dizájnjával, hiszen ha megfelelő céget választunk, számos egyedi mintás darabot vásárolhatunk!

Ha szeretne kiváló minőségű, és nem utolsó sorban egyedi szakács ruházatokat vásárolni, hogy kényelmesebbé tegye mindennapjait a munkahelyén, akkor cégünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni! Ha kíváncsi termékeinkre, látogasson el weboldalunkra, a www.kavaichef.hu –ra!

Ha kérdései adódnának szakács ruháinkkal, illetve egyéb termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a kavai@kavai.hu e-mail címen, illetve a 0630 749-9129 telefonszámon!