Védekezzen a fagy ellen hatékonyan, fenyőkéreggel!

2016 dec 1. | Életmód

Többféle növénnyel is dekorálta a kertet, virágokkal, fákkal, bokrokkal borította be környezetét, és szeretné ezeket télen is megóvni? Annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon tenni a fagyás okozta károk ellen, legjobb megoldás lehet fenyőkéreggel végeznie a talajtakarást.

Nem minden növénynek egyformák az igényei, egyes télálló növények jobban bírják a hideget, ezeket csak a nagyobb csapadéktól kell megóvni, más, esetleg mediterrán tájakról származó növény esetében a megfelelő hőmérsékletről is gondoskodni kell. A talajtakarást egyszerűen oldhatjuk meg fenyőkéreg alkalmazásával, amit tanácsos közvetlenül a növények körül, nagyobb mennyiségben leterítenünk. Speciálisan kialakított szigetelést biztosíthatunk, ha alulra apróbb fenyőkérget teszünk, majd fokozatosan nagyobb mérettel folytatjuk a borítást. Fokozottan kell ügyelnünk a fenyőkéreg terítési vastagságára, és arra is, hogy rendszeresen frissítsük a későbbiek folyamán. A fenyőkéreg nemcsak megvédi a talajt a fagyáskároktól, de sok nedvességet vesz fel, esztétikus takarást biztosít, és tavasszal a gyomokkal sem lesz gond. Beszerzésük alkalmával sokat segít, ha alaposan tájékozódunk a fenyőkéreggel kapcsolatos kérdéseket tekintve.

Különféle méretű fenyőkéreghez juthat hozzá telephelyeinken, annak megfelelően, hogy pontosan milyen célból kívánja beszerezni. A talajtakaráshoz nagyszerűen felhasználható terméket kedvező áron rendelheti meg tőlünk, és számos hasznos tanáccsal is ellátjuk, ha felkeres bennünket. Tekintse meg weboldalunkat, a www.fenyokereg.hu –t, ahol rengeteg hasznos információt olvashat, és körültekintően választhatja ki az Ön számára legideálisabb fenyőkérget!

Gondoljon télen is növényei védelmére, és tegyen fennmaradásuk érdekében kiváló módszerrel! Használja fel a fenyőkérget, amit tőlünk igényei szerinti mennyiségben szerezhet be talajtakarás céljából! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-20-9291404 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a weboldalunkon található elérhetőségünkre!