Várja felkészülten a karácsonyi családi partit otthonában!

2016 dec 1. | Nőknek

Rohamosan közeleg az év egyik legcsodálatosabb ünnepe, a karácsony. A szeretet ünnepe tökéletes alkalom arra, hogy a rég nem látott szeretteinkkel, közeli barátainkkal együtt tölthessünk pár napot. A mai világban nem ritka, hogy még a közelebbi rokonok is csak évente pár alkalommal tudnak találkozni, hiszen sok családot elválaszt a munka, költözés vagy utazás. Bár a karácsonyi összejövetelek örömteliek, sokakban kételyeket is ébresztenek. Akarva-akaratlanul az ilyen partik után rumli marad, és bizony olykor-olykor bútor balesetek is adódnak.

A gyermekek által szétmaszatolt édesség, a figyelmetlen pillanatban kiboruló bor vagy kávé, az örömében a kanapéra pattanó koszos mancsú kutyus csak pár dolog az ilyen összejövetelek alkalmával megtörténő balesetek közül, melyek bútorszöveteinket fenyegetik. Azonban egy ügyes megoldással nem kell többé kétségek közepette megoldást keresni arra, miként is takarhatnánk le hófehér kanapénkat vagy ülőgarnitúránkat a vendégsereg elől. Az aqua-clean bútorszövet segítségével nincs az a piszok, amitől tartanunk kéne!

Az aqua-clean bútorszövet egy olyan speciális technológiával készül, mely védőréteget képez minden egyes szövetszálon, így még a makacsabb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak leszek, egy kis víz segítségével. Nem kell többé hosszú órákig súrolni az aqua-cleanbútorszöveteket, és imádkozni, hogy kijöjjön az étel, ital, vagy sárfolt a világos színű bútorzatból. Ne takargassa többé csodás bútorait!

Ha Ön is szeretné felkészülten várni az ünnepeket, és felszabadultan élvezni a karácsonyi összejöveteleket, kisebb étel vagy ital balesetek mellett is, válassza az aqua-clean bútorszöveteket! Látogasson el honlapunkra a www.argokarpit.hu-ra, és tájékozódjon részletesebben a vízzel tisztítható technológia előnyeiről, illetve szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-70/566-7374-es számon, akár e-mailben az info@argokarpit.hu címen!