Válassza menü házhozszállításunkat!

2016 dec 1. | Gasztro

Manapság egyre kényelmesebbé teszik az emberek életét a különböző étel házhozszállítási szolgáltatások. Ennek legfőbb oka a rohanó életmód, illetve a változatosság iránti igény. A mai világban nem szokatlan, hogy valakinek több munkahelye, esetleg munka utáni elfoglaltsága van. Sőt, az sem ritka, hogy a munka mellett gyermeket nevelő édesanyák a háztartás vezetésén túl más szabadidős elfoglaltságot végezzenek, így a főzés nem az elsődleges szempont lesz a hétköznapokon.

Tehát indokolt az időhiány okozta elmaradásokat ételfutár cégek közreműködésével kiküszöbölni azonban fontos tisztázni azt a tévhitet, hogy a gyorskaja egyenlő az étel házhozszállítás fogalmával! Sokan beleesnek a hibába, hogyha gyorsan kell ételt rendelni, az egészségtelenebb ételek felé hajlanak, hiszen azt gondolják, az ételfutároknál csak ezek elérhetőek, pedig pont az ellenkezője igaz! A kényelmesen rendelhető online éttermek kínálatában annyi lehetőség van a változatosságra, hogy lassan már az ételallergiások, a fogyasztás szempontjából gondos körültekintést igénylő réteg is megtalálja kedvenceit a menü házhozszállításban!

A menü házhozszállítás lényege, hogy olyan ételeket válogathatunk össze, mely a különböző ételallergiákat és életmódokat figyelembe véve, egészséges, tápláló és az egész család számára értékes és élvezhető ételeket kínál! A különböző előételek, levesek, főételek és desszertek mindenki számára tartogatnak ideális megoldást! A menü házhozszállítással tehát nem csak időt spórolhatunk, de az egészséges és tápláló ételekről sem kell lemondanunk! A pontos összetevők, mennyiségek is feltüntetése csak megkönnyíti a választást és az igazodást a speciális igényekhez.

Mindemellett a menü házhozszállítás további előnye, hogy bármikor kérhető, akár hétköznap, akár hétvégén, illetve egyeztetés esetén akár pontos időpontra is! Válassza Ön is a tudatos táplálkozás kényelmes formáját, egyen minden nap friss és tápértékben gazdag ételeket, és látogasson el honlapunkra, a www.cityfood.hu-ra, ahol étlapunk segítségével Ön is összeállíthatja étel rendelését! Kínálatunkban kedvezünk a vegetáriánus, diétás, fogyókúrázó életmódot élők számára is! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, telefonon a 06 (1) 700 42 12-es vagy 06 (1) 700 42 16-os számon, e-mailben pedig az info@cityfood.hu címen!