Vágjon magának helyet gyémánttechnológia segítségével!

2016 dec 1. | Lakberendezés

Az otthonunk vagy üzlethelyiségünk felújítása mindig hatalmas munkálatokkal jár. Az egyik legnagyobb probléma, amikor rájövünk, hogy különböző nyílásokra lenne szükségünk a már megépített falon vagy a meglévő nyílásokat szeretnénk növelni. Akár új ablakok vagy ajtók kivágásáról, akár a térelválasztó falak eltüntetéséről legyen szó, a gyémánttechnológia megoldást kínál a problémánkra.

A gyémánt vágó- és fúróberendezések könnyedén dolgoznak a vasbeton, beton, tégla és terméskő alapanyagú falakkal is, és fejlett technológiájuknak köszönhetően pontos és precíz munkát végeznek. A gyémánttechnológia szinte kényelmessé teszi a falvágás folyamatát, hiszen a lehető legkevesebb zajjal és hátrahagyott törmelékkel jár. Ezen kívül a kivitelezés ideje is lehető legkevesebb időt veszi igénybe, így élvezhetjük a gyors és a precíz munkavégzés előnyeit is!

Mikor a gyémánttechnológiával történő falvágás mellett döntünk, a falunk tulajdonságától fog függni, milyen gépre lesz szükség. A korongvágó például kifejezetten a vékony, fél méter vastagság körüli falak vágására alkalmas. Bár vékony falakra tervezték, nem jelenti azt, hogy ne lenne elég kemény a vágófej, ugyanis betonfalak vágására is teljesen alkalmas. A vastagabb falak vágására a gyémántszemcsés betonvágó használata ajánlott, amely ugyanúgy milliméter pontos vágásokra képes, mint a korongvágó. A legvastagabb falak és egyéb betonszerkezetek vágására a kötélvágó használatos, mely az előbb felsoroltakhoz hasonlóan szintén könnyedén és pontosan vág.

Amennyiben házfelújítást tervez, és profi falvágókra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk professzionális, gyémánttechnológiájú gépekkel és szerszámokkal dolgozik, és szakembereink garantálják a minőségi munkát! További információért látogasson el honlapunkra, a www.diamondpower.hu webcímre, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat, gépeinket, és referenciáinkat is! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70/3636-984, 06-30/3939-785 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen!