Miért előnyös választás a Continental téli gumi?

2016 dec 1. | Férfiaknak

Beköszöntöttek az idei első fagyok, így aktuálissá vált a téli gumiabroncs kérdése, akár személygépjárművekről, akár teherautókról van szó. Mivel a gumiabroncsok piaca évről-évre egyre csak bővül, így nem egyszerű megtalálni az ideális kialakítást, mely hosszútávon kínál remek befektetést. A Continental téli gumik tökéletes megoldást kínálnak, még a legzordabb körülmények között is, legyen szó autópályáról, regionális vagy terep utakról!

A német gumiabroncsot gyártó céget közel 150 éve alapították, és Magyarországon mintegy 25 éve tevékenykedik. A Continental téli gumik már negyed évszázada bizonyítják megbízhatóságukat és minőségüket!

A Continental gumiabroncsok nem véletlenül méltóak a hírnévre, hiszen a márka elkötelezett híve a fenntarthatóságnak és az innovációknak. A Continental téli gumiabroncsok között mindenki megtalálhatja számításait, legyen szó civil vagy haszon gépjárműről! A téli gumiabroncsoknál fontos az összetétel és a kialakítás. Kiváló tapadást kell biztosítaniuk a csúszós utakon, legyen szó esőről, hóról vagy jégről! Éppen ezért a Continental téli gumik olyan speciális anyagkeverékből készülnek, melyek a legzordabb körülmények között is kellő merevséget, tapadást és haladást biztosítanak. A téli gumikon található lamellák segítenek a hófödte lankákon átjutni, míg a speciálisan kialakított bordázat az ideális nedvesség elvezetésében játszik szerepet, akár városi, akár terep körülmények között!

A német precizitás nem ismer határokat, ha autóiparról van szó, így a gumiabroncsok terén sem! Ha Ön is egy megbízható márka termékeit szeretné alkalmazni, válassza a Continental téli gumikat, és vezessen biztosan télen is! Látogasson el honlapunkra, a www.autogumiplaza.hu-ra, ahol széles kínálattal, és kihagyhatatlan ajánlatokkal várjuk! Tekintse meg Continental téli gumi palettánkat, és válassza az Önnek legideálisabb kialakítást! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, telefonon, a +36/30-959-0201-es számon, e-mailben pedig az info@autogumiplaza.hu címen!