Miben különbözik a dugattyús kompresszor a csavarkompresszortól?

2016 dec 1. | Technológia

Érdekli a kompresszorok világa, és igyekszik minél több információt szerezni ezekkel a remek eszközökkel kapcsolatban? Netán mindennapi tevékenységeit kompresszorok igénybe vételével végzi, vagy ismerkedik a témával, és szeretne tudni a legjobb lehetőségekről? Akár dugattyús kompresszor, akár pedig spirálkompresszor használata szükséges, nélkülözhetetlen a szakszerű használatuk.

A sűrített levegő előállítására alkalmas kompresszorok között többféle típust különböztethetünk meg. Fontos, hogy tisztában legyünk ezek tulajdonságaival, és pontosan az előírtak szerint vegyük igénybe őket, ugyanis hamar ütközhetünk nehézségbe, ha nem így cselekszünk. A dugattyús kompresszor és csavarkompresszor is ennek a feladatnak a teljesítésére készült, viszont működési elvük alapján elkülöníthetőek. A csavarkompresszor esetében egymással szemben álló csavarok ellentétes mozgásáról beszélhetünk, ennek során teljesül a kívánt eredmény, valamint csak olajjal működtethető. A dugattyús kompresszort tekintve a dugattyúk folyamatos munkája által keletkezik a sűrített levegő, és olaj, sőt áram nélkül is alkalmazhatjuk. Mindezek ismeretében tudhatjuk, hogy higiénikus környezetet igénylő helyeken a dugattyús kompresszor lehet igazán nagy segítségünkre.

Nagy teljesítményű, megbízható dugattyús kompresszor, minőségi spirálkompresszor beszerzése ügyében Kompresszor-Technika Kft-nk készséggel áll rendelkezésére. Nem csak a kompresszorok biztosítását illetően fordulhat hozzánk, hanem tanácsot is nagyon szívesen adunk, és kompresszor javítását gond nélkül vállaljuk. Szerezzen bővebb ismeretet termékeinkkel kapcsolatban weboldalunkat, a www.kompresszor-technika.hu –t felkeresve!

Legyen hasznos információk birtokában, és lássa el munkafeladatait gördülékenyen, kiváló kompresszor berendezések használatával! Rendelését jelezze nálunk, kompresszor javítása miatt pedig szintén forduljon hozzánk! Keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, a 06-52-411911 –es telefonszámunkon, vagy az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkön!