Jusson hozzá egyszerűen új árufuvarozói engedélyéhez!

2016 dec 1. | Férfiaknak

Érdeklődik az árufuvarozás tevékenysége iránt, ugyanis szívesen foglalkozna ezzel a területtel? Nem kell aggódnia a hosszadalmas képzés, és a nehézséget okozó körülmények miatt, hiszen egyszerűen és gyorsan juthat hozzá árufuvarozói engedélyéhez, ha megfelelő helyen vesz részt a gki tanfolyamon.

A logisztika és a szállítmányozás azon hatalmas területei az iparnak, ahol rengeteg ember dolgozik, és folyamatos fejlesztések, változások tapasztalhatóak, így egyre több munkavállalóra van szükség. Amennyiben szívesen töltjük időnket vezetéssel, nem okoz problémát az utakon hosszabb időn keresztül helytállnunk, akkor érdemes lehet elgondolkodnunk az árufuvarozói engedély beszerzésén. Belföldi, és nemzetközi szinten történő fuvarozás mellett is dönthetünk. Ránk van bízva, hogy milyen távolságban vállaljuk a feladatokat, és melyik gki tanfolyamra jelentkezünk. Azonban fontos, hogy korszerű, sok segítséget nyújtó, szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező személyek által tanuljunk.

Alapképesítésre, és szakmai továbbképesítésre ad lehetőséget szaktanfolyami képzéseket szervező iskolánk. Színvonalas oktatásban részesítjük, és minden feltételt megadunk ahhoz, hogy rövid időn belül sikeresen végezhesse el a kiválasztott tanfolyamot. Kedvező feltételekkel, felkészült és tapasztalt oktatókkal várjuk gki tanfolyamunkon, és törekszünk arra, hogy egyszerűen juthasson hozzá árufuvarozói engedélyéhez. Programunkba betekintést nyerhet képeken keresztül a honlapunkon található fotógalériánk megtekintése során, és az aktualitásokról is folyamatosan értesülhet. Mindezek, és a gki tanfolyamra való jelentkezés céljából látogasson el a www.kamionsuli.hu –ra!

Dolgozzon olyan tevékenységi körben, amit örömmel csinál! Foglalkozzon szállítmányozással, amihez az árufuvarozói engedélyét szerezze be nálunk gördülékenyen! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Telefonszámunk a 06-1-2645040 –es, e-mail címünk pedig a kamionsuli@kamionsuli.hu.