Játszani, mozogni kell! – A szállodában is

2016 dec 1. | Lakberendezés

A mai világban két típusú szálloda van a célcsoportok szerint: a konferenciára, üzleti utakra és gyermekmentes nyaralásra vágyókra szakosodott szállodák és a családokat megcélzó hotelek. Jelen írás a második csoporthoz tartozó szállodáknak szeretne támpontot nyújtani.

Amikor egy család a gyermekekkel keres szállást, elsősorban olyan hotelt választ, ahol a gyerekek energiáját is le lehet kötni a szálloda falain belül. Hiszen a szállodaszobák általában picik, és a kisebb gyerekeknek mozgásra van szükségük.

Milyen extra szolgáltatásokkal lehet a családokat bevonzani?

Első helyen a gyermekek számára is megfelelő meleg vizű medence áll. Élmény, amikor a fárasztó egész napos program után az egész család együtt fürdőzik, mókázik. Kikapcsol. És csak együtt vannak. Fontos, hogy ezt úgy tehessék meg, hogy ne kelljen a gyerekeket folyamatosan visszafogni. Azaz, optimális, ha van egy „gyermekmentes övezet” olyan felnőttek számára, akiket zavar a gyerek zsivaj vagy fröcskölés, és van egy olyan medence, ahol a lurkók önfeledten játszhatnak.

Másrészt fontos egy olyan játszószoba kialakítása, ahol a gyerekek tombolhatnak, ugrálhatnak, mászhatnak. Egyszóval kiélhetik mozgásos igényüket is. A nagyobb gyerekeknek felállítható egy csocsó-, léghoki-, vagy billiárd asztal, esetleg bowlingpálya is segítheti a család szórakozását.

Természetesen az sem baj, ha vannak társasjátékok, logikai játékok, szerepjátékra alkalmas figurák. Ha a szülő tudja, hogy a szálloda játékokat is biztosít, egy bőrönddel kevesebbet kell cipelni. 🙂 Másrészt a felnőttek is csatlakozhatnak a gyerekekhez, nincs jobb ugyanis a közös társasjáték partiknál.

Még a fentiekhez képest további plusz szolgáltatás, ha a szállodának van gyermekklubja animátorokkal, akik szórakoztatják a gyerekeket és vigyáznak rájuk. Ennek megléte ugyanis lehetőséget ad a szülők számára, hogy kettesben is eltöltsenek a nyaralás alatt pár órát – ha erre igényük van.

Több éves tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az Ön által megálmodott játszószobában (akár kisebb területen is) rengeteg család fog élményben gazdag, önfeledt órákat eltölteni a nyaralása alatt. Látogasson el a www.ips-gyermekszem.hu honlapunkra, és tekintse meg referenciáinkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 26 560 358-as telefonszámon, illetve az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címen!