Játsszon régi zongoráján újra az ünnepek alkalmával!

2016 dec 1. | Szórakozás

Rég ült le kedvenc zongorája elé, mivel nincs használható állapotban, de nagyon szívesen játszana rajta a karácsony közeledtével? Biztos, hogy nagy örömet okozhat saját maga, és családtagjai számára is, aminek a céljából egyetlen feladata, hogy zongora felújítással foglalkozó szakembert keressen fel.

Otthonunkban gyakran találkozhatunk olyan tárgyakkal, amelyek a korábbi években közel álltak szívünkhöz, és nem váltunk meg tőlük véglegesen, de már nem alkalmazhatjuk gond nélkül őket. Ilyenkor érdemes elgondolkodnunk a bútorrestaurálás lehetőségén. Sok esetben pedig előfordul, hogy a zenekedvelőként valamilyen hangszerünket raktározzuk, reménykedve abban, hogy valamikor újra része lehet életünknek. Karácsony alkalmával különleges pillanatokban lehet részünk, ha zongorán játszunk. Azonban ha eszközünk erre már nem alkalmas, tanácsos minél előbb zongora felújítást megvalósító szolgáltatót felkeresnünk, ahol probléma nélkül megoldják a restaurálást.

Juhász Zongora- és bútorrestaurálás műhelyünk biztonsággal, rövid időn belül teljesíti a zongora felújításával kapcsolatos feladatokat. Úgy gondoljuk, hogy a régi eszközök rendkívül nagy értékkel rendelkeznek, és tulajdonosaik számára különlegességet jelentenek, így mindent megteszünk rendbehozataluk érdekében. Nem csak zongora felújítását vállaljuk teljes körűen, hanem bútorrestaurálást is végzünk, így ilyen esetben szintén bátran fordulhat hozzánk. Karácsonyi egyedi ajánlatunkkal, érdekességekkel, és számos fontos információval várjuk internetes oldalunkon, a www.juhasz-zongora-butorrestauralas.hu –n!

Teljenek meghitten az ünnepek, kellemes zene társaságában, saját hangszerén játszva! Vegye elő régi darabját, és bízzon meg minket a zongora felújítás, vagy akár a bútorrestaurálás munkálataival! Nálunk megbízható kezekben tudhatja eszközét, amit rövid időn belül önfeledten használhat, ha a mi segítségünket igényli! Keressen bennünket a 06-46-508924 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a juandris@freemail.hu e-mail címünkre!