Ismerje meg önmagát és fedezze fel az élet értelmét!

2016 dec 1. | Életmód

A boldogsághoz vezető út rögös és nehezen járható, főleg, ha nem ismerjük saját magunkat. Amíg csak tudatlanul élünk a nagyvilágban, sodródva a mindennapos rutinban, nincs esélyünk kiteljesedni. Ahhoz, hogy megtaláljuk az életünk értelmét, fontos, hogy megismerjük spirituális lényünket. Eljutni a felvilágosodás állapotáig útmutató hiányában nem egyszerű, ezért fontos, hogy olyan szakemberek segítségét kérjük. A Szellem szíve ezoterikus képzések keretén belül bárki rátalálhat spirituális énjére, mely segíteni fog a kiteljesedésben.

Az ezoterikus képzések elméleti és gyakorlati technikák megmutatásával segítenek a spirituális fejlődésben, mely hatására egy teljesen új világ kapuja nyílhat meg számunkra. Nincs szükség előzetes tapasztalatra, és bárki, aki tanulni vágyik, el fogja tudni sajátítani a technikákat. Választhatunk a különféle ezoterikus képzések között attól függően, hogy milyen területen szeretnénk fejlődni vagy gyógyulni.

Az energia gyógyító tanfolyamok közé tartozik a csakra harmonizálás, a kristályprogramozás, a lélektisztítás, az ingahasználat, és a radiesztézia. A spirituális tanácsadói képzéseken fejleszthetjük mágikus képességeinket, illetve lélekmentorrá is válhatunk. Ha a tudatosságunkat szeretnénk fejleszteni, akkor érdemes elmennünk a sors átalakításának módszertana képzésre, a sorselemzés tanfolyamra, a kronobiológia tanfolyamra vagy a symbolhealing terápiára.

Ha szeretné felvilágosultabban élni életét és keresi a spirituális énjét, forduljon hozzánk bizalommal! Ismerjen meg egy új szemléletmódot, mely megmutatja Önnek az érzékszerveken túli érzékelés lehetőségét, a földön túli szépségeket és a nem mindennapos érzéseket! Tudjon meg többet ezoterikus képzéseinkről a www.szellemszive.hu oldalon, ahol jelentkezhet induló tanfolyamainkra is! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70/329-4960-as vagy a +36-20/500-2291-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@szellemszive.hu e-mail címen!