Hogyan gondoskodjunk autónkról télen? – Szélvédő mosó csere

2016 dec 1. | Technológia

Télen is gyakran használatos eszköze marad autója, amivel szeretné gondok nélkül megtenni útjait? A balesetmentes, gyors utak megvalósítása érdekében az autóalkatrészek ellenőrzését, és a szélvédő mosó cseréjét sem szabad kihagynia!

Az egyre hidegebb idő közeledtével autónk megfelelő felkészítéséről nem szabad megfeledkeznünk, hiszen a fagy komoly nehézséget okozhat már az elinduláskor és a közlekedés alatt is, ha nem ügyelünk kellően. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hűtőfolyadék szintjét és fagyáspontját ellenőriznünk kell, azonban ez nem elegendő. Időnként tanácsos a cserét is megejtenünk, mivel csak így lehetünk biztosak a gond nélküli üzemeltetésben. A szélvédő mosó cseréjéről már a zord időjárás előtt érdemes gondoskodnunk, hiszen a nyáron használatos anyag esetén nem beszélhetünk fagyálló adalékról. Szélvédőnk tisztasága nélkül bárhova lehetetlen eljutnunk, ezért rendkívül fontos, hogy a szélvédő mosó cseréje után problémamentesen tudjuk megtenni a tisztításra vonatkozó teendőket. Amennyiben autóalkatrészeink valamelyike miatt autójavításra szorulunk, célszerű egy helyen végeztetni a szélvédő mosó cseréjével együtt.

Géniusz Trade autósboltunk és javítóműhelyünk segítséget nyújt szélvédő mosó cseréjének ügyében, és bármilyen egyéb autójavítást igénylő feladatok ellátásában is! Tapasztalattal rendelkező, hozzáértő munkatársainkkal a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk teljesíteni a ránk bízott feladatokat. Műszaki vizsgára teljes körű felkészítést, valamint magát a vizsgáztatást is vállaljuk, így egy helyen oldhatja meg az alkatrészekkel kapcsolatos teendőket, majd a szükséges dokumentumok beszerzését. Szolgáltatásainkról tájékozódjon bővebben honlapunkat felkeresve, a www.geniusztrade.hu oldalon!

Gépjárműve télre való felkészítése során a szélvédő mosó cseréjéről se feledkezzen meg! Fordítson nagy figyelmet az autóalkatrészek helyes működése mellett erre is! Forduljon hozzánk bizalommal ennek céljából, és más autójavítást érintő kérdések esetében is, a 06-70-368-4641–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a geniusztradekft@gmail.com e-mail címünkre!