Ezért érdemes a sminktetoválás mellett döntenie!

2016 dec 1. | Nőknek

Amióta a sminktetoválás már nem csak egy szűk réteg számára vonzó lehetőség, azóta egyre több emberben felmerül a kérdés, hogy vajon érdemes-e kipróbálni. Azok számára, akik még vacillálnak a döntésen, összeszedtünk néhány érvet a sminktetoválás mellett.

A sminktetoválással rengeteg időt és energiát spórolunk, és nem kell többé órákat töltenünk a tükör előtt. Saját igényeink szerint eldönthetjük, hogy visszafogottan természetes, vagy hangsúlyosabb sminktetoválást szeretnénk. Egyszer kell rászánni a pénzt és az időt, és hatását évekig élvezhetjük. Nem kenődik el, nem kell folyton ellenőrizgetni a tükörben, és már reggel is úgy kelünk fel, hogy a sminkünk tökéletesen áll. Szépségünk hangsúlyozásával önbizalmat is nyerhetünk a sminktetoválásnak köszönhetően.

A szemöldöktetoválás előnyei:

A szép és hangsúlyos szemöldöktetoválás fiatalosabbá varázsolja arcunkat, plasztikai beavatkozás nélkül is. Pótolni lehet vele a hiányzó szemöldökszálakat, és segítségével formázni is lehet a szemöldököt. Választhatunk a diszkrét, természetes hatást keltő szemöldöktetoválás és a sötétebb, hangsúlyosan megrajzolt szemöldök között.

A szemhéjtetoválás előnyei:

A szemhéjtetoválás vonzóbbá, hangsúlyosabbá teszi szemünket. Kiemeli a szemünk színét és formáját, intenzívebb tekintetet eredményezve. A szemhéjtetoválás nem irritálja a kontaktlencsések szemét úgy, mint a poralapú szemhéjsminkek. Gyengéd és erőteljes tekintetet is tud kölcsönözni, attól függően, hogy mit szeretnénk elérni.

A szájtetoválás előnyei:

Egyenletesebbé teszi az ajkakat, és kiemeli a száj természetes színét. Fiatalosabbá, érzékibbé válik tőle az arcunk, és nem fog elkenődni rúzs, illetve nyomot hagyni sem.

Forduljon hozzám bizalommal, ha sminktetoválást szeretne! Látogasson el honlapomra, a www.sminktetovalascentrum.hu webcímre, ahol megtekintheti az árakat és korábbi munkáimat is! Kérdés esetén bátran vegye fel velem a kapcsolatot a +36-70-450-2319-es telefonszámon, illetve a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címen!