Emblémázott különlegességek karácsonyra

2016 dec 1. | Üzlet

Dolgozóit és megrendelőit szívesen lepné meg az ünnepek alkalmából valamilyen különlegességgel, de nem tudja, pontosan mit lenne célszerű ajándékoznia? Rengeteg hasznos kellék közül válogathat, amelyeket elláthat cége emblémájával, ezzel is egyedi külsőt kölcsönözve a céges karácsonyi ajándékoknak.

Az év vége közeledtével örömmel kedveskedünk aprósággal munkavállalóink, szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődők részére is, azonban fejtörést okozhat, hogy mi az, aminek igazán hasznát venné mindenki, és egyszerre újdonságnak is hat. Karácsonyi ajándékok forgatagában nézelődhetünk, viszont egyedi céges karácsonyi ajándékként célszerű olyan termékeket választanunk, amelyek nem csak hasznosak lesznek, hanem logónkat is könnyen feltüntethetjük rajtuk. Reklámtollak rendelésével, karácsonyi csokoládék igénylésével, bögrék készíttetésével helyesen cselekedhetünk. A legjobb pedig, ha díszcsomagolásban kérjük mindezeket, így még igényesebb karácsonyi ajándékként mutathatnak.

Céges karácsonyi ajándékok hatalmas választékából van lehetősége kedvére válogatni, és elképzelése szerint igényelni őket, saját logóval ellátva, akár egyedi szöveget is rányomtatva az eszközökre. Egyedülálló, minőségi anyagokkal dolgozunk, amelyek lehetővé teszik, hogy akár vállalkozása profiljához hasonló kivitelezéssel történjen a reklámtoll rendelés, vagy bármely más karácsonyi ajándék, mint például a karácsonyi csokoládé. Díszcsomagolást is biztosítunk. Külön katalógust készítettünk a különféle termékek kínálatának megtekintésére, amit számos érdekességgel és részlettel együtt megtekinthet internetes oldalunkon. Látogasson el a www.laurus2000.hu –ra!

Adjon át személyre szóló, ugyanakkor a cég emblémájával ellátott karácsonyi ajándékot munkatársainak és ügyfeleinek! A reklámtollak rendelését, illetve a többi céges karácsonyi ajándék gyártását bízza jó kezekbe, igényelje a mi szolgáltatásunkat! Bővebb információért, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban hívjon minket a 06-1-2205488 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a laurusoffice@laurus2000.hu –ra!