Mi is az a radiesztézia?

2016 nov 22. | Életmód

Einstein óta tudjuk, hogy az energia nem vész el csak átalakul, ebből következik, hogy minden, ami minket körülvesz, egy adott energiának köszönhetően jött létre, illetve azt alkalmazza, tárolja, sugározza. Egy egyszerű példa a hangszóróknál hallható háttérzaj, illetve sistergő hang, ami egyes elméletek szerint az ősrobbanás sugárzásának maradványa. Egyenesen következik, hogy földünk is rendelkezik bizonyos energiákkal, melyekre mind létezik magyarázat, és az is nyilvánvaló, hogy ezek egy része kihatással van ránk, sokszor jobban is, mint gondolnánk.

A radiesztézia alapvetően a föld által gerjesztett energiákat vizsgálja, illetve tanulmányozza. De milyen hatása van ránk a földsugárzásnak? Ez az, ami csak a gyakorlatban derül ki, hiszen a különböző megbetegedések tüneteinek enyhítésétől kezdve egészen azok súlyosbításáig sok mindenért lehetnek felelősek ezek az energiák. Ha megbízunk egy szakembert, feltérképezi a számunkra szükséges területeket, hogy ott éppen milyen energiák érvényesülnek, ezek után kiértékeli azokat, és ekkor fény derülhet rá, hogy ez volt-e az oka egy esetleges alvászavarnak, lassú gyógyulásnak, vagy bármilyen más egészségügyi, illetve életviteli problémának. Ezek után adott eszközök használatával megakadályozható az esetlegesen káros sugárzások további terjedése, és így elhárítható a probléma. A radiesztézia remek megoldás lehet, ha olyan problémákat észlelünk mindennapjaink során, ha szeretnénk biztosak lenni abban, hogy egészséges körülmények között élünk.

Ha radiesztézival is foglalkozó szakemberre van szüksége a nem látható probléma források elhárításához, akkor a legjobb helyen jár! Ha úgy érzi, hogy káros földsugárzás veszi körül, mindenképpen számíthat rám, és biztos lehet benne, hogy teszek a probléma ellen! Látogasson el honlapomra, a www.vitalbalance.hu –ra, és tájékozódjon bővebben szolgáltatásaimról!

Ha kérdései adódnának a radiesztézival, illetve egyéb szolgáltatásaimmal, akkor keressen fel a 0630/670-8999 telefonszámon, illetve a weboldalam kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!