Ne feledkezzen meg a baleseti kártérítésről!

2016 nov 21. | Életmód

Balesetek minden nap történnek, gondolva itt közlekedési vagy munkahelyi balesetekre, melyek miatt akár hosszabb időre is kieshetünk a munkából, és anyagi károkat is szenvedhetünk, például egy összetört autó képében. Illetve, ha hosszabb távon korlátozottak vagyunk az esetleges sérülésünk miatt, az kizökkenthet minket a természetes életritmusunkból, ezzel az életünk minden területére kihatva.

Sokan nem veszik igénybe a kártérítés intézményét, még akkor sem, ha jogosultak rá, ez egy általános és rossz beidegződés, pedig mindenki ezért fizeti a kötelező biztosítást. A kártérítések másik, még kevésbé ismert eleme a nem vagyoni kártérítés. Ez az olyan jellegű károk és visszásságok kompenzálására szolgál, melyeknek nem lehet konkrét pénzösszeget meghatározni. Ilyenek a lelki megrázkódtatás, és azok a tényezők, melyek a mindennapos tevékenységeinkben korlátoznak minket. Ide értve azt az esetet is, amikor a baleset miatt nem tudunk elvégezni olyan feladatokat, melyekkel akár pénzt is kereshetnénk optimális esetben. Persze ahhoz, hogy a nem vagyoni kártérítésre való igényünket érvényesítsük, szükségünk van megfelelő jogi képviseltre, ezért érdemes biztosítási szakjogászhoz fordulnunk ilyen esetben! Ha ezt megtesszük, és valóban jó szakember kérünk fel a feladatra, akkor jó esélyünk van rá, hogy a bíróság megítél nekünk az anyagi kárainkon felül is egy pénzösszeget, melyre jogosan tartunk igényt!

Ha profi biztosítási szakjogászra van szüksége a nem vagyoni kártérítéssel, illetve egyéb baleseti kártérítéssel kapcsolatos jogi procedúrák során, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk, az Enugyvedem.hu Kárrendezési Szolgáltató Kft készséggel áll rendelkezésére minden baleseti kártérítéssel kapcsolatos kérdésben! Ha minket választ, garantáltan nem fog csalódni! Látogasson el weboldalunkra, a www.enugyvedem.hu –ra, ahol részletesebben tájékozódhat szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Ha kérdése van tevékenységünkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30-580-7777 telefonszámon, illetve az info@enugyvedem.hu e-mail címen!