Elhasználódott autókárpitja? Van megoldás!

2016 nov 21. | Életmód

Az autókárpitunk számos olyan hatásnak van kitéve, ami nagyban károsíthatja annak élettartamát. Folyamatosan utcai ruhában ülünk rajta, mindeközben sokat helyezkedünk, de az is sokat árthat a kárpitnak, ha havas vagy nedves, esetleg kifejezetten vizes ruhával szállunk be az autóba, ami lássuk be, előfordul. A másik tényező, ami kifejezetten a bőrkárpitokra lehet káros, az állandó hőmérsékletingadozás, hiszen este akár mínusz fokokra is hűlhet az autó, de amikor beülünk, akkor percek alatt be is fűtjük, aztán megint lehűl, és ez így megy tovább akár évekig, melynek hatására a kárpit is károsodhat.

Így hát nyilvánvaló, hogy egy idő után, főleg aktív használat mellett, szükségünk lehet az autókárpitozásra. De milyen problémák esetén érdemes kárpitoshoz fordulnunk? Ha a bőr kárpitunk a sok napsugárzástól engedett a színéből, vagy kifakult, akkor érdemes lehet felújíttatnunk, súlyosabb esetben újra húzatnunk. A másik eset a kopás, ami a gyakori igénybevételnek köszönhetően egy idő után természetesen felütheti a fejét, a fakuláshoz hasonlóan ezt is jobb esetben bőrfestéssel lehet orvosolni. A különböző foltok, koszolódás és az esetleges bőrhibák javítására is tökéletes lehetőséget nyújt a szakszerű autókárpitozás. Ha szeretnénk bőr kárpitunkat teljesen új formában látni, akkor minden esetben bízzuk szakemberre a munkát, hiszen csak így lehetünk tökéletesen biztosak a végeredmény tartósságában! Persze ehhez fontos, hogy először találjunk egy céget, akik profik az autókárpitozásban!

Ha teljes körű, és minden tekintetben professzionális autókárpitozásra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Cégünknél profi szinten végezzük az autókárpitozást, így biztos lehet benne, hogy a végeredménnyel tökéletesen elégedett lesz! Látogasson el weboldalunkra, a www.karpitszerviz.hu –ra, ha részletesebben szeretne tájékozódni szolgáltatásainkkal és referenciáinkkal kapcsolatban!

Ha kérdései adódnának az autókárpitozással kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30 9218-349 telefonszámon, illetve az info@karpitszerviz.hu e-mail címen!