A jövő már itt van: Az UHD

2016 nov 11. | Szórakozás

Ha megfigyeljük a televíziók fejlődését, akkor gyakorlatilag minden területen tapasztalhatunk változásokat. Ezek közül a laikusok számára a leg szembetűnőbb a méret, hiszen a mai tévék már sokszor hatalmas képátlóval rendelkeznek, de mindösszesen 3-4 centiméter vastagok, ezzel nagyon vonzó és futurisztikus külsővel sokakat megragadnak, akiknek eddig nem feltétlenül volt erre igényük. A másik a funkció, hiszen már USB port nélkül nem is készül tévé, de tölthetünk le rájuk alkalmazásokat, vagy streamelhetünk rájuk más eszközökkel. A harmadik, és talán a leg meghatározóbb tényező a felbontás, hiszen a Full HD LED tévék még nem is olyan rég vették át a vezető szerepet, a 4K avagy UHD máris jóval rájuk licitált.

Egy Full HD LED televízió 1980×1020-as felbontása is több millió pixelen jeleníti meg a kívánt tartalmat, ami már kifejezetten éles képet tesz lehetővé, ezzel kényeztetve a tévénézők minőségre való igényét. Ezzel szemben az UHD televíziók már 3840×2160 felbontáson üzemelnek, ami a gyakorlatban több mint 8 millió pixelt jelent egyetlen képernyőn! Jelen pillanatban nem létezik olyan média tartalom, amiből az UHD felbontás ne tudná a maximumot kihozni, és ez még egy darabig valószínűleg így is marad, hiszen ha belegondolunk, ez a képrészletesség már szinte a valósággal vetekszik. Persze, ha UHD LED televíziót vásárolunk, fontos, hogy minőségi darabot válasszunk, és megbízható cégtől szerezzük azt be!

Ha szereti a minőséget, és az elérhető legjobb minőségben szeretne tévét nézni, filmezni vagy játszani, akkor az UHD LED televíziókat Önnek találták ki! Kínálatunkban számos UHD televízió közül választhatja ki azokat a darabokat, melyekkel még hosszú évekig a lehető legjobb minőségben élvezheti a különböző média tartalmakat! Látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg UHD televízió kínálatunkat, a www.trinit.hu –n!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!