Milyen a jó szeletelőgép?

2016 nov 10. | Technológia

Az élelmiszeripar, húsboltok, vegyeskereskedések és étkeztetéssel foglalkozó intézmények egyaránt használnak különböző speciális berendezéseket, melyek megkönnyítik a mindennapos munkafolyamatokat. Gondolva itt a digitális mérlegekre, melegen tartókra, szeletelőgépekre és így tovább. Persze mint minden esetben, úgy az ilyen jellegű berendezéseknél is fontos a minőség és a jó munkabírás, hiszen egy forgalmasabb napon akár több ezer szeletet is elkészíthet egy szeletelőgép.

De lássuk, hogy mitől is lesz igazán hasznos munkaeszköz egy szeletelőgép, és milyen kritériumoknak kell megfelelnie. Az első és legfontosabb a könnyű kezelhetőség, így a dolgozóknak nem esik nehezére használni ezeket a gépeket, és valóban megkönnyíti a munkavégzésüket. A strapabíró kivitelezés és a minőségi anyagfelhasználás sem utolsó, hiszen a sok használattól a mozgó alkatrészek könnyen kikophatnak, illetve talán a legfontosabb elem, a vágókorong is könnyen kicsorbulhat, ha nem a megfelelő acél ötvözetből készült. A vágókorong kapcsán érdemes megemlíteni, hogy akármennyire is megbízható minőségű szeletelőgépet vásárolunk, szükség van a rendszeres élezésre, és adott időközönként a vágókorong cseréje is esedékes lehet. Továbbá szeletelőgép vásárlás előtt fontos fontolóra vennünk a lehetséges vágási mértékeket, hiszen ezekkel határozhatjuk meg, mekkora szeletek készüljenek a géppel. Ha változó, hogy mekkora méretű darabokra van szükségünk, akkor egy széles skálán állítható darabra érdemes beruháznunk! Ha összeszedtünk minden paramétert, ami alapján leendő szeletelőgépünket meg szeretnénk vásárolni, akkor nincs más dolgunk, mint találni egy megbízható forgalmazót!

Ha minőségi szeletelőgépeket szeretne vásárolni, ráadásul hatalmas választékból és verhetetlen áron, akkor csak magunkat tudjuk ajánlani! Kínálatunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a szeletelőgépekkel kapcsolatban! Látogasson el weboldalunkra a www.ma-ga.hu –ra, és tekintse meg termékeinket!

Ha kérdése adódna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +3620/9574553 telefonszámon, illetve a honlapunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!