Otthonát rendezze be stílusosan, egyedi kárpitozású, felújított bútorokkal!

2016 okt 28. | Lakberendezés

Különlegesen szeretné berendezni otthona helyiségeit, és a régi bútorait is felhasználná, de nem tudja, milyen módon alakíthatná csodaszéppé ezeket? A legjobb megoldás, ha felkeres egy bútor felújítással foglalkozó szolgáltatót, ahol a bútorok javítását és kárpitozását is elvégzik Önnek!

Az egyedi stílusú bútordarabok szinte mindegyikünk életében kiemelt szerepet játszanak. Előfordulhat, hogy még mindig raktározzuk a szívünkhöz közel álló tárgyakat, de már nem tudjuk használni azokat, ugyanis az idők során elkoptak vagy megsérültek, a bútorok javításával azonban rendkívül hamar üdvözölhetjük újra házunkban ezeket a darabokat. Ha régi kanapénkat is szeretnénk újra használni, érdemes a kárpitozás, azon belül is az AquaClean bútorszövet mellett döntenünk, amely egyszerűen, vízzel tisztítható, így bármilyen makacs szennyeződés könnyen eltüntethető róla.

Ha hozzánk fordul, számos esetben részesülhet kiváló megoldásban a kárpitozást és a különféle régi bútorok felújítását illetően. Az Argo Kárpit dolgozóiként egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy a szívéhez közel álló, ugyanakkor elhasznált állapotban lévő bútorai kifogástalanul rendbe legyenek hozva, és újra lakberendezési tárgyainak sorában lehessenek. Ajánljuk figyelmébe az AquaClean bútorszövetet is, amellyel régi kanapéi és foteljei is új fényben tündökölhetnek majd. Abban az esetben, ha egyedi bútorok javításáról, vagy egyéb kárpitozási munkálatról van szó, szintén készséggel állunk rendelkezésére. Tekintse meg honlapunkat, a www.argokarpit.hu–t, és tájékozódjon az általunk végzett tevékenységekről!

Alakítsa át otthonát egyéni igényei szerint, a stílusához maximálisan illő berendezéssel! Régi, de kedvelt bútorainak felújítása, kárpitozása céljából keressen fel bennünket, és mi precízen, rövid időn belül teljesítjük a ránk bízott feladatokat! Forduljon hozzánk kérdéseivel, megrendeléseivel, és hívjon minket a 06-70/566-7374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!