Készítse fel autóját a téli hidegre!

2016 okt 28. | Technológia

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire megnehezítheti a télen lehulló csapadék és az egyre alacsonyabb hőmérséklet a vezetést, ezért szeretnénk minél hatékonyabban tenni annak érdekében, hogy gondtalanul indulhassunk útnak minden alkalommal. A legfontosabb, hogy minden alkatrészt rendszeresen ellenőrizzünk, és az akkumulátor állapotáról, valamint az ablakmosó szerepéről se feledkezzünk meg.

Ha rendszeresen közlekedünk az utakon, tudjuk, hogy milyen a zord, téli időben vezetni, így ismerős lehet számunkra az a kellemetlenség is, amikor azzal szembesülünk, hogy járművünk valamilyen oknál fogva nem üzemképes. Ha az ellenőrzést nem hanyagoljuk el, akkor is felléphetnek váratlan helyzetek, amennyiben pedig nem vagyunk tisztában az ilyenkor elvégzendő feladatokkal, még inkább problémákba ütközhetünk. Nagy hangsúlyt érdemes fektetnünk az akkumulátor állapotának vizsgálására, és az ablakmosó minőségére is, hiszen a hidegben mindezek nagy szerepet töltenek be. A hűtőfolyadékon kívül az ablakmosó folyadék cseréje is mérvadó, melyet téli, fagyálló folyadékra kell cserélnünk. Bármilyen alkatrész vagy egyéb anyag beszerzése ügyében járunk el, nem szabad kizárólag az ár szerint döntenünk, ugyanis nem mindig a legdrágább a legjobb. Célszerű inkább a minőséget tartanunk szem előtt.

Kedvező feltételekkel, kiváló termékekkel várjuk a Bond-Auto Kft. dolgozóiként. Minőségi alkatrészek sokaságából válogathat igényei szerint, így Opel Astra fékbetétet, Opel Corsa vezérműláncot és Opel Zafira gyújtótrafót is talál nálunk, méghozzá igen nagy választékban! Keresse fel weboldalunkat, a www.bondauto.hu–t, és tájékozódjon a részletekről!

 

Cserélje le időben a megkérdőjelezhetően működő alkatrészeit, és fordítson kiemelt figyelmet gépjárművére a téli hónapok alatt is! Rendelje meg hiányzó Opel alkatrészeket tőlünk, hogy teljes mértékben, hosszú távon elégedett lehessen! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, és hívjon minket a 06-1/421-5161-es vagy a 06-30/479-7314-es telefonszámon!