Elérkezett a karácsonyi mintás körmök ideje!

2016 okt 28. | Nőknek

A körömdíszítés műkörömre és eredeti körömre egyaránt a vendégnek kikapcsolódást, és természetesen varázslatos hatást nyújt. Feldobja az öltözéket, és ha a munkánk során előtérben van a kezünk, számos bókot is bezsebelhetünk. Nem véletlen, hogy már évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a különböző mintájú, formájú és színű műkörmök. A nagyobb ünnepek különleges lehetőségeket kínálnak a műkörmös szakembereknek, de az otthoni körömdíszítés megszállottjainak is!

Nemsokára itt a karácsony, amit minden évben oly nagyon várunk, és ami a legjobb alkalom a díszítésre! Ha még nem tudja, milyen körömdíszítést szeretne, épp itt az ideje, hogy elkezdjen gondolkodni, vagy gyakorolni! Számtalan ötlet közül válogathat! Készíthet zselés műkörmöt, vagy porcelán körmöket, de az eredeti körmöket megtartva géles lakkot is használhat! Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de minden csak preferencia kérdése! A lényeg, hogy a karácsony ne múljon el hangulatos körömdíszítés nélkül!

A dolgunkat meg is könnyíthetjük, hogyha a műköröm alapanyagokat nem vásároljuk meg egyenként, hanem hozzáértő szakemberhez fordulunk. Csak annyi a dolgunk ilyenkor, hogy ki kell választani a színt és a mintát, és hátradőlve élvezhetjük a gyönyörű körmeinket! Na de ha mi magunk szeretnénk a körömdíszítést megcsinálni, ahhoz bizony műköröm készlet kell! Nem csak a köröm alapanyagát, hanem számtalan díszítőeszközt is meg kell vásárolnunk. Nem beszélve a lakkokról, díszítőelemekről. Ez persze jó hír, mert bármikor bármilyen körmöt varázsolhatunk magunknak, és a munkadíjért sem kell fizetnünk senkinek. Amennyiben otthon szeretnénk a körömdíszítést elvégezni, mindenképp érdemes előtt gyakorolni, hiszen ez precizitást, sok gyakorlást és kézügyességet igényel!

Rengeteg inspiráló ötletet találhatunk az interneten, hogy megtalálhassuk a tökéletes karácsonyi körmöket! Lehet a köröm karácsonyi színekben pompázó, vagy kis fenyőfákkal és fenyődíszekkel ékesített műköröm, de hihetetlen kreatív ötleteket is felfedezhetünk, ha szánunk rá egy kis időt! Mi most mutatunk Önnek néhány kelléket, amivel tökéletesen elkészítheti ezeket a körömálmokat! Nem kell mást tennie, mint ellátogatni honlapunkra a www.mukoromplaza.hu címen, és válogatnia az ezernyi színű körömlakkok és díszítések között! Ha precíz, megbízható és jó minőségű műköröm kellékekre vágyik, keressen bennünket a weboldalunkon, telefonon: 06 30 360 6429, vagy e-mailben: info@mukoromplaza.hu!