Vendéglátósok legjobb barátja: a hűtős autó

2016 okt 27. | Gasztro

Szinte elengedhetetlen egy nagyobb rendezvénynél a hűtős autó bérlése. Mivel az események egyik fontos része szokott lenni az étel és az ital, ezek megfelelő szállítását és tárolását hűtős autóval tudjuk megoldani. Nagy előnye, hogy elektromos hálózati rendszerének köszönhetően állandó hőmérsékleten tudja tartani a szállított árut, illetve akár a rendezvény helyszínén, a motor járása nélkül is hűtőként tud üzemelni.

Aki vendéglátásban dolgozik, és időnként külsős rendezvényeken is vállal felszolgálást, nagyon jól tudja, milyen elengedhetetlen egy hűtős autó bérlése. Ez különösen igaz a szabadtéri rendezvényekre, ahol egyáltalán nincs lehetőség hűtőben tárolni az ételeket, de gyakran házon belüli rendezvények esetében sincs hűtőkapacitás a rengeteg ételhez és italhoz. Szabadtéri rendezvény esetén gyakori még a nagy teljesítésű fagyasztók bérlése, ám a hűtős autó jóval praktikusabb, hiszen mobilis és könnyen kezelhető.

Esküvőszervezők is hasznát tudják venni a hűtős autónak, ugyanis egy ilyen nagyszabású rendezvénynél gyakran előfordul, hogy az ételeket és italokat több, különböző helyről kell beszerezni. Nem kell aggódni a szállítás és a tárolás mikéntjén sem, ha hűtős autó bérlése mellett döntünk.

De nem csak a kész ételek szállítása esetén lehet szükségünk hűtős autóra. Kereskedőként, étterem tulajdonosként gyakran kell rendelnünk nagyobb mennyiségű, gyorsan romló árut. Ilyenkor a hűtős autó biztosítja, hogy a megrendelt áru megfelelő körülmények között, kiváló minőségben érkezzen meg hozzánk. Legyen szó fesztiválról, fogadásról, céges rendezvényről, vagy akár sajtótájékoztatóról, a hűtős autó a sikeres rendezvények egyik elengedhetetlen kelléke!

Ha kereskedőként, vagy magánszemélyként hűtős autóra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A www.hutosteherautoberles.eu weboldalunkon megtekintheti bérelhető hűtős autóinkat. Ha felkeltettünk érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/491-46-47-es telefonszámon, illetve a hutosautoberles@gmail.com e-mail címen!