Thermo függönyt a raktárakba is!

2016 okt 27. | Technológia

Ha a nap folyamán gyakran közlekedünk a belső és külső területek között a munkánk során, az egyre alacsonyabb hőmérséklet miatt külön figyelmet igényel a beltéri hőmérséklet megtartása. Annak érdekében, hogy könnyen tudjunk mozogni a dobozokkal és termékekkel együtt, és a fűtött helyiségétől távol tartsuk a kinti, hideg levegőt, célszerű elgondolkodnunk a thermo függöny alkalmazásán, amellyel tökéletesen megoldhatjuk ezt a nehézséget.

Az iparágak azon részén dolgozva, ahol rendszeres az anyagmozgatás, de a benti helyiségekben nélkülözhetetlen az egyenletes hőmérséklet biztosítása, elengedhetetlen valamilyen speciális megoldás alkalmazása. A thermo függöny hőszigetelő képességének köszönhetően költséghatékonyan és egyszerűen járhatunk el. A hőfüggöny megfelelő alkalmazásával a közlekedés is könnyebb lesz, és hosszú távon nagyobb összegeket is megtakaríthatunk, hiszen nem kell majd feleslegesen fűtenünk, vagy éppen hűtenünk az adott helyiségeket.

A beszerzést illetően célszerű olyan színvonalas eszközöket kínáló szolgáltatónál informálódnunk, ahol kizárólag megbízható kellékeket bocsájtanak a részünkre, hiszen egy rossz hőfüggöny többet árt, mint használ. Ha a kiválasztott thermo függöny nem tartja benn a meleget vagy éppen a hideget, az nem csak pénzkidobás, de a termékeink is veszélybe kerülhetnek (hideg helyiség esetén például kiolvadhatnak a fagyasztott termékek).

A szükséges hőmérséklet megtartásához nélkülözhetetlen thermo függönyt cégünktől könnyen beszerezheti! Kiváló minőségben, egyedi igényekre szabott, kedvező áron igényelhető thermo függönyeink tökéletesen funkcionálnak térelválasztóként, és akadálymentesen teszik lehetővé az átjárást a hideg és meleg, valamint a tiszta és szennyezett területek között. A kiemelkedően szigorú előírásoknak megfelelő környezetben is hatékonyan használható termékeinkről bővebben is olvashat, ha ellátogat a www.albalamella.hu címen elérhető weboldalunkra!

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 06-70/420-1933-as vagy a 06-70/389-1936-os számunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@albalamella.hu email címünkre!