Szállítsa termékeit igényeinek megfelelő, strapabíró rekeszekben!

2016 okt 27. | Férfiaknak

Nélkülözhetetlen kellékei közé tartoznak munkája folyamán azok a különféle eszközök, amelyek lehetővé teszik árui megfelelő mozgatását? Bármilyen jellegű termékekről van szó, nagyon fontos a biztonságos tárolás, és a sérülésmentes szállítás. Egyedi, strapabíró faládákban kiválóan megoldható ez a feladat, sőt hosszú időn keresztül nyújthatnak könnyebbséget.

Sok esetben lehet szükségünk más-más súlyú és méretű kellékekre, termékek elhelyezése céljából, főként, ha kereskedelmi, logisztikai, vagy hasonló területen dolgozunk. A legfontosabb szempont, hogy problémamentesen, gördülékenyen, ugyanakkor sérülésmentesen juttassuk el a tároló ládákban találhatóakat, bárhova szükséges. Több helyen állnak rendelkezésünkre különböző formájú és anyagú tároló ládák, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy melyik típust választjuk. A stabil, megbízható tárolás és szállítás érdekében célszerű egyedi lehetőséget biztosító szolgáltatónál érdeklődnünk, ahol nem csak a kifogástalan faládákkal, hanem szükség esetén raklap szervizszolgáltatással is várnak bennünket.

A Holzfabrik Kft. munkatársaiként minden szempontból a legjobbra törekszünk. Olyan egyedi faládákat szerezhet be tőlünk, amelyek vállalkozása sikeres működéséhez nagymértékben hozzájárulhatnak. Rengeteg időt spórolhat meg, és hatékonyabban intézheti logisztikai feladatait, ha tőlünk igényli tároló ládáit! Szabványméretek helyett igényei szerinti kialakítással nyújtjuk termékeink mindegyikét. Nemzetközileg is szállítható, címkézhető faládáink maximális segítséget adhatnak. Raklap szervizszolgáltatásunkkal pedig jelentősen egyszerűbbé teheti tevékenységeinek színvonalas lebonyolítását. Tájékozódjon részletesebben honlapunkon, a www.holzfabrik.hu –n, ahol rengeteg érdekességet, hasznos információkat is olvashat!

Feladatai kiváló teljesítéséhez alkalmazzon egyedülálló, strapabíró faládákat! Csökkentse termékeinek sérülési lehetőségét kiemelt szintű védelmet biztosító tároló ládákkal! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket telefon a 06-70-3711731 –es számunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@holzfabrik.hu e-mail címünkre!