Miért pont a Salgó polc?

2016 okt 27. | Technológia

Számos eszköz van, melyek megkönnyíthetik a raktározási teendőinket vállalkozásunkban. Persze itt lehet szó a kész áruk tárolásáról, vagy a különböző iratok megfelelő rendezéséről, továbbá bármilyen olyan dolognak a tárolásáról, ami kifejezetten súlyos, vagy érdemes szisztematikusan rendezni. Nehéz olyan univerzális eszközt találni, ami a legtöbb különböző termék, papírok és gyakorlatilag bármi számára alkalmas polcrendszer, de mégis létezik ilyen, mégpedig a Salgó polc!

De miért pont a Salgó polc? Miért olyan jó ez a rendszer? A Salgó polcok legnagyobb előnye a testre szabhatóság, tehát ha nekünk egy 60 centi magassággal rendelkező polcra van szükségünk, és fölötte elegendő két 20 centis hely a további polcok között, akkor ezt egyszerűen kivitelezhetjük, mindössze pár csavart kell ki- és betekernünk hozzá. A sűrűn perforált váz szerkezetnek köszönhetően pár centinként választhatjuk meg polcunk helyét. A másik a méret, hiszen akkora polcokat, és olyan magas váz elemeket vásárolunk, amilyet csak szeretnénk, ugyanis ezek számos méretben elérhetőek. Ha mindez nem lenne elég, összefüggő polcrendszert alakíthatunk ki, attól függően, hogy a helyiség adottságai milyen kialakításnak adnak teret. Salgó polcainkat egyébként bátran használhatjuk raktárakban, a garázsunkban, otthonunk bármely szegletében vagy a fészerben, ezek a polcok mindenhol megállják a helyüket! Már csak egyetlen kérdés merülhet fel, mégpedig, hogy honnan szerezzük be Salgó polcainkat, ha valóban remek minőségre vágyunk?

Ha kiváló minőségű Salgó polcokat szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban megtalálhatja a legtöbb különböző méretű Salgó polc elemet, melyre csak szüksége lehet, mindezt tökéletes minőségben, és nem utolsó sorban verhetetlen áron! Látogasson el honlapunkra, a www.raktech.hu –ra, és tekintse át sokszínű kínálatunkat!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel vagy szolgáltatásinkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket telefonon, a + 36 30 535 53 38 számon, illetve az info@raktech.hu e-mail címen!