Miért is döntsünk könnyűszerkezetes épületek mellett?

2016 okt 27. | Lakberendezés

Mielőtt belemennénk abba, hogy milyen előnyökkel járnak a könnyűszerkezetes épületek, fontos tisztáznunk, hogy mit is jelent a fogalom. A könnyűszerkezetes épület kivitelezése rendkívül egyszerű, alapja egy vázszerkezet, melyet körbevesznek a kötőelemekkel rögzített, festett trapézlemezek. Igény szerint lehet elhelyezni rajta ablakokat és ajtókat, illetve vízelvezető csapadékcsatornát is.

Könnyűszerkezetes épület lehet garázs, raktár, műhely, víkendház, öltöző, üzlethelyiség, őrhely, vagy akár idényjellegű bolt is. Több érv is szól a könnyűszerkezetes épületek mellett, az egyik legnagyobb előnyük az, hogy nagyon egyszerűen és gyorsan megvalósíthatóak. Emellett rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak – köszönhetően az egyszerű felépítésnek és az olcsó alapanyagoknak – és egyben praktikusak is, rövid idő alatt felépíthetőek, így bizonyos esetekben hirtelen felmerülő igény esetén is remek választásnak bizonyulnak.

Mivel az egész könnyűszerkezetes épület mobil, ezért bárhol összerakhatjuk, és bármikor szétszedhetjük azért, hogy egy másik helyszínen aztán újra összerakjuk. Nagy a tervezési szabadságunk, mivel szinte bármilyen méretben, és rengeteg színben kivitelezhetőek a könnyűszerkezetes épületek. Azon is variálhatunk, hogy kétszárnyú vagy billenő kaput szeretnénk, illetve fém vagy műanyag nyílászáróval szeretnénk-e ellátni.

Ha a későbbiekben valami változtatást szeretnénk végrehajtani a könnyűszerkezetes épületünkön, könnyedén kivitelezni tudjuk, legyen szó akár bővítésről, akár szigetelésről. Az építkezés nem jár törmelékkel, emellett gyors és egyszerű folyamat.

Költséghatékony, praktikus és könnyen kezelhető épületre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk több évtizede foglalkozik könnyűszerkezetes épületek tervezésével és kivitelezésével is. További információkért látogasson el honlapunkra, a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu webcímre, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-284-8797-es telefonszámon!