Miért éri meg a falpanelt választani?

2016 okt 27. | Lakberendezés

Amikor házfelújításra, lakberendezésre kerül a sor, mindig felmerül a kérdés, hogy mit kezdjünk a falakkal. Falfesték, tapéta, esetleg falmatrica? Ha igazán dekoratívvá és különlegessé szeretnénk tenni a helyiségeket, válasszunk különleges falpaneleket!

Rengeteg érv szól a falpanel mellett, először is fontos tudni, hogy nemcsak stílusos, de a gipszből vagy bőrből készült falpanel még környezetbarát is. A falpanelek manapság már olyan széles választékban kaphatóak, hogy gyakorlatilag csak a csillagos ég szab határt, legyen szó akár a formáról, akár a színekről. A felhelyezés pedig rendkívül egyszerű, nem igényel hosszú és bonyodalmas munkát. Sőt, a kiválasztástól a felhelyezésig végig használhatjuk kreativitásunkat, hogy falpanelünk olyan legyen, amilyennek elképzeltük.

Ha úgy döntünk, hogy falpanellel szeretnénk feldobni a szobákat, több lehetőség közül is választhatunk. A holland gyártású WallArt 3D falpanelek világszerte 60 országban beszerezhetőek, köztük Magyarországon is. Szintén a világelsők között jár faldekorban a lengyel Loft Design System, melynek kínálatában gipszből készült falpanelek széles választékával találkozhatunk. Ám az import termékek mellett magyar gyártótól is tudunk falpaneleket vásárolni: a Kerma Design Kft. amellett, hogy WallArt és Loft Design falpaneleket is forgalmaz, saját gyártású Kerma bőr- és műbőr falburkolatokat is gyárt! A falvédőként is tökéletesen funkcionáló falburkolatokat használhatjuk hálószoba, gyerekszoba, előszoba falnak, ágyvégnek és faldekorációnak is. Ahogy a gipszből készült falpaneleket, úgy a műbőr falburkolatokat is rengeteg színben és méretben megtalálhatjuk.

Cégünk, a Kerma Design Kft. egyedüliként forgalmazza Magyarországon a WallArt és a Loft Design termékeit, illetve gyártója a Kerma bőr-és műbőr falburkolatoknak. Ha szeretné otthonát falpanellel díszíteni, látogasson el honlapunkra, a www.kerma.hu oldalra, ahol még többet tudhat meg termékeinkről! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-70-636-9779-es és 06-30-610-4933-mas telefonszámok valamelyikén, illetve az info@kerma.hu e-mail címen!