Legyen különleges fürdőszobája egyedülálló DuPont Corian® anyaggal!

2016 okt 27. | Lakberendezés

Amikor a fürdőszobánk felújítás előtt áll, vagy új otthonba költözünk, és átalakítjuk a lakást, a legszebb és legjobb kivitelezésre törekszünk. Ilyenkor mindig igyekszünk megtalálni azt az anyagot, mely rendkívül könnyen tisztítható, korszerű, emellett időtálló és strapabíró is. A DuPont Corian® egyedülállóságának és minőségének köszönhetően mindezeknek eleget tesz!

Mindannyian, kivétel nélkül, azt szeretnénk, ha fürdőszobánk hangulatos, praktikusan kialakított és egyszerűen tisztítható lenne. Igényeinkhez mérten megálmodhatunk elegáns, különleges kiegészítőkkel feldobott, vagy nyugalmat árasztó, minimális mennyiségű kellékekkel berendezett helyiséget is. A mosdó, és egyéb nélkülözhetetlen eszközök burkolata tekintetében mindegyikünknél fontos, hogy hosszú időn keresztül számíthassunk a strapabírásra, és a kényelmetlenséget okozó foltokat is minél gyorsabban eltávolíthassuk. A DuPont Corian® anyaggal ez tökéletesen megvalósítható, sőt, többféle árnyalat közül válogathatunk kedvünk szerint!

Fürdőszobáját problémamentesen és könnyen alakíthatja át a tőlünk beszerezhető DuPont Corian® anyaggal, amely minden szempontból előnyös: könnyű tisztántarthatósága, stílusos kivitelezése mellett pozitív tulajdonságaként említhetjük meg, hogy nem szívja magába a vizet, ugyanis speciális gyártási technológiával készül. Tájékozódjon termékeinkről bővebben a www.akrilux.hu weboldalunkon, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő DuPont Corian® anyagot, amellyel nem csak fürdőszobáját, hanem konyháját és más helyiségei burkolását is tökéletesen megoldhatja!

Érezze magát kiválóan a fürdőszobájában, feledkezzen meg a nehéz és hosszú tisztítási folyamatokról és döntsön a DuPont Corian® mellett! Rendelje meg tőlünk a szívéhez leginkább közelebb álló színben új burkolatát, és legyen biztos az időtálló eredményben! Kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 06-1/403-4958-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@akrilux.hu email címünkre!