Egy kis felüdülés az őszi lehűlésben

2016 okt 20. | Szórakozás

A nyaralás, és hosszabb kikapcsolódás fő szezonja a nyár, ez teljesen egyértelmű. Ez persze nem azt jelenti, hogy a további hónapokban nincs szükség a pihenésre, és a szürke hétköznapokból való kiszakadásra. Továbbá a hidegebb hónapokban sokkalta fáradékonyabbak vagyunk, ami hosszú távon könnyen vezethet betegségekhez vagy kimerültséghez, ezt megelőzendő érdemes ellátogatnunk egy olyan helyre, ahol feltöltődhetünk és elengedhetjük magunkat!

A hajdúszoboszlói Hotel Járja remek választás lehet az őszi, sőt akár a téli hónapokban is, ugyanis sokszínű szolgáltatásainak és a város adottságainak köszönhetően még ilyen időben is számos módon pihenhetjük ki fáradalmainkat! A Hotel maga az Aqua-Palace és az AquaPark közvetlen közelében található, melyek egyes részei a téli hónapokban is várják vendégeiket egy kis aktív kikapcsolódásra. A Hotel Járja továbbá a kényelemben is élen jár, ugyanis a szobák felszereltsége és stílusa egyaránt gondos odafigyeléssel lett megtervezve és kivitelezve. Található a hotel épületében konditerem, amivel könnyen megtarthatjuk egészségtudatos mindennapjaink ritmusát a jól megérdemelt pihenés közben is. Továbbá a hotelhez tartozik egy rendezvényteremként is funkcionáló étterem, ahol a helyi ízek mellett számos különleges fogást is találhatunk az étlapon. A kiszolgálásra és a terítékekre sem lehet panaszunk, hiszen a hotel eszköztárában minden alkalomra megvan a megfelelő készlet! A hajdúszoboszlói Hotel Járja továbbá rendelkezik szaunával, jacuzzival, és szolgáltatásaik között megtalálhatóak a különböző masszázsok is! Összességében, ha a Hotel Járjába látogatunk, legyen szó akármelyik évszakról, mindenképpen élményekkel gazdagodva, kipihenten és nem utolsó sorban elégedetten fogunk távozni!

Szeretne Ön is egy kis időt magára, családjára vagy kedvesére fordítani a hidegebb hónapokban is? Szeretné maximálisan kihasználni a szabadidejét és a lehető leghatékonyabban pihenni? Akkor a hajdúszoboszlói Hotel Járja tökéletes választás az Ön számára! Látogasson el a www.hoteljarja.hu weboldalra és tájékozódjon részletesebben szolgáltatásainkról és a városról!

Ha kérdése merülne fel csomagjainkkal vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-30-9-452-663 telefonszámon, esetleg az info@hoteljarja.hu e-mail címen!