A Salgó polcokról bővebben

2016 okt 20. | Technológia

A raktári tárolás alapvetően egy egyszerű folyamatnak tűnik, de ha nem a megfelelő polcrendszert használjuk, komoly nehézségekbe ütközhetünk a raktározás során, viszont van egy bevált rendszer, melynek segítségével egy olyan sokoldalú tárolási eszközt tudhatunk magunkénak, mely biztosan hosszú évekre kielégíti majd igényeinket.

A Salgó polcok hatalmas előnye, hogy modulárisak, tehát csavarok vagy épp egyéb kötések tartják össze őket, ez a könnyű szállíthatóság miatt is kifejezetten előnyös, de a valódi értelme az egyedi kialakításokban keresendő. Ugyanis, a különböző vázszerkezeteken magunk helyezhetjük el a polcokat olyan magasságban, amilyenben csak szeretnénk. Továbbá összefüggő rendszerek kialakítására is alkalmas a Salgó polc, mivel a vázelemek is rögzíthetőek egymáshoz. Ebben a formában már nyilvánvaló, hogy mennyi mindenre is alkalmas egy ilyen szerkezet, de ez nem minden, hiszen a modularitáshoz nagyfokú strapabíróság is párosul. Továbbá a Salgó polcok számos különböző felületkezeléssel kaphatóak, melyek mind más tulajdonságokkal rendelkeznek a gyakorlatban. Ilyenek például a horganyzott elemek, melyek kevésbé kopnak és karcolódnak, köszönhetően a cink tartalmú bevonatnak a felületen. Ha szeretnénk élni a Salgó polcok adta előnyökkel, akkor csak annyi a dolgunk, hogy keresünk egy megfelelő gyártót, aki minden igényünknek megfelelő terméket tud kínálni a számunkra!

Ha igazán minőségi Salgó polcokkal szeretné felszerelni vállalkozását, raktárát vagy akár otthona egyes részeit, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban különböző típusú, méretű Salgó polcokat talál szinte bármilyen felhasználásra! Látogasson el weboldalunkra, a www.vasszer.hu –ra, ahol részletes tájékoztatást és további érdekességeket olvashat termékeinkről! Ha a minőség és strapabíróság a cél, akkor a mi termékeink jelentik Önnek a legjobb választást!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinek, tehát a +36 32/512-606 telefonszámon, illetve vasszer@vasszer.hu e-mail címen!