Üvegből készült padló az emeletre – félelmetes, mégis különleges!

2016 okt 19. | Lakberendezés

Az ember az életben mindig összeütközésekbe botlik: félünk a repüléstől, mégis felülünk a repülőre. Félünk a sötétben, éjszakára mégis lekapcsoljuk a lámpát. Félünk a bogaraktól, mégis elmegyünk kirándulni. Sorolhatnánk itt még napestig ezeket az ellentmondásos tevékenységeket, de szerintünk önmagában már mindenki felhozott valamilyen példát, és ezek közé a példák közé tartozik a magasságtól való félelem is.

A félelmet az esetek nagy részében legyőzi a kíváncsiság, így például hiába félünk a magasságtól, kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi van a fejünk felett, és onnan milyen lehet lenézni. A járható üveg tökéletes megoldás arra, hogy le tudjuk küzdeni félelmünket, ugyanakkor mégis teljes biztonságban szemlélhessük az alattunk található világot.

Járható üveggel valószínűleg mindannyian találkoztunk már életünkben legalább egyszer. Általában plázákban, nagy irodaházakban használják, ám leginkább csak dekorációs célra, kisebb felületen, pedig járható üvegből akár az egész padló elkészíthető, így pedig igazán egyedi hatást érhetünk el. Ha a házon belül használunk járható üveget, célszerű a korlátot és a lépcsőt is üvegből készíteni, hiszen így tökéletes összhangot teremthetünk a lakásban. A teraszon, erkélyen is remekül mutat az üvegpadló, főleg egy magasabb épületnél, így ugyanis mindent láthatunk majd, az autópályától kezdve az alattunk sétáló emberekig!

Az üvegpadlóhoz használatos üvegeknek minimum 8+8+8mm-esnek kell lenniük. Ennél a méretnél a maximális szélesség 100cm, ha ennél szélesebbet szeretnénk, akkor vastagabb üvegre lesz szükségünk – ami valójában nem probléma, hiszen első a biztonság!

Ön is kíváncsi a félelmetes mélységre? Látná, hogy a teraszon állva mi van a talpa alatt? Velünk lehetséges! Cégünk járható üveg gyártásával is foglalkozik, így valóra tudjuk váltani minden álmát! Látogasson el weboldalunkra, a http://www.uvegszabo.hu-ra, ahol számtalan érdekességet olvashat a járható üveg készítéséről, kérdés esetén pedig várjuk hívását telefonon (06-30/75-75-158), valamint elérhetőek vagyunk email-en (szabo@uvegszabo.hu, ertekesites@uvegszabo.hu) keresztül is!