Friss ételek másnapra is!

2016 okt 19. | Nőknek

A mindennapok során, főleg a gyümölcsök, zöldségek és kenyerek esetében, igen nagy gondot tud okozni a frissesség elvesztése. Gyakran botlunk bele abba a problémába, hogy az előző este összekészített gyümölcstál másnapra nem csak az állagát veszíti el, de az íze is silányabb lesz, ezzel együtt pedig vitamintartalma is nagyjából feleannyira csökken. Így máris oda az egészséges reggelinek, a jókedvünkről már nem is beszélve. Mit tegyünk, ha reggel nincs időnk elkészíteni a gyümölcstálat, de az este bekészített adag reggelre tönkremegy? Hagyjuk az egészséges reggelit? Dehogy is! Hiszen egy minőségi frissentartó edény megoldja minden problémánkat!

Az egészséges élet titka a sok vitaminban és rostban, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásban rejlik, így elengedhetetlenek a zöldségek és a gyümölcsök napi bevitele is. Hogy az étrend ne legyen unalmas, szeretjük az ételeket mindig váltogatni: hol önmagában, hol joghurttal, hol pedig turmixként fogyasztjuk kedvenc gyümölcseinket, ám ezek elkészítése igen időigényes, az előző este elkészített turmix pedig másnapra veszít vitaminértékéből.  Igaz ez akkor is, amikor elrugaszkodunk kicsit az egészséges élettől: kedvenc kekszünk reggelre kiszárad, ha egy egyszerű dobozban hagyjuk, így pedig már nem esik olyan jól, mint frissen és ropogósan.

A frissentartó edények lényege – típustól függően, hogy az összes levegőt kinyomják az edényből, illetve, hogy csak annyit engednek be, amennyi feltétlenül muszáj az adott étel frissen tartásához. Ilyen edényeket kínál a Tupperware is!

Ön is minőségi frissentartó edényt keres? Felszerelné konyháját a legmodernebb és legjobb minőségű termékekkel? A Tupperware nem fog csalódást okozni! Minőségi Tuppervare edények széles kínálatával várjuk Önt,valamint megannyi Tupperware akcióval! Frissenartó edényeink között találhat lélegzőkamrákat, új generációs éléstárakat, kenyértartókat, salátatartókat, új generációs szetteket és kombikosarakat is! Látogasson el weboldalunkra, melyet a http://www.tupperakciok.hu címen érhet el, kérdés esetén pedig keressen fel minket a 06-20/399-8588-as telefonszámon!