A fellépőruha is megérdemli a csillogást!

2016 okt 19. | Nőknek

A tánc különleges, érzelmekkel, vágyakkal teli, és rendkívül tudja befolyásolni a nézők hangulatát: egy tánc lehet szomorú, mely sírásra késztet, lehet vidám, mely mosolyt csal az arcunkra és lehet drámai, melytől még a lélegzetünk is eláll. Magával ragad, elkápráztat, és miközben az előadást nézzük, teljesen megfeledkezünk a külvilágról. A zene és a mozdulatok összessége egy igazán különleges találkozást eredményez, melyről egyszerűen képtelenség levenni a szemünket. Csak csodáljuk, és közben szinte mi is átéljük az összes érzelmet, melyet a táncos belevisz az előadásába. Ám azt vajon tudjuk-e, hogy egy ilyen előadás mennyi készülődéssel és próbával jár?

Egy táncosnak szinte minden napja a gyakorlásról szól, fellépés előtt akár reggeltől estig. Bele kell, hogy adjon mindent, hiszen a tánc lényege az, hogy tele legyen érzelemmel és vággyal – sőt, ezt a rengeteg érzést át is kell adni a nézőknek. Ha Ön is táncos, akkor nagyon is jól tudja, hogy egy előadást mennyi próba előz meg, majd, hogy a próbákon túl még mennyi tennivaló van: ilyen például a fellépőruha elkészítése, vagy éppen készíttetése is. A tökéletes ruha harmonizál az előadással, így egy latin tánchoz egy testhez simuló ruha dukál, míg egy modern előadásra szinte bármilyen összeállítás felvehető, az előadás stílusától függően.

A díszítésről sem szabad megfeledkezni, valódi csillogást pedig csak akkor lehet elérni, ha Swarovski kristályok díszítik az adott ruhát, ugyanis ezek a vasalható, vagy éppen ragasztható strasszkövek nem csak csinosan mutatnak, de a színpadi megvilágításban gyönyörűen csillognak, sőt, szinte saját táncot járnak. Egy olyan ruha, mely Swarovski kristályokkal van díszítve, vonzza a tekintetet, így fellépőruhának kifejezetten alkalmas!

Ön is különleges fellépőruháról álmodik? Szeretné elvarázsolni a nézőteret? Vásároljon tőlünk varrható, vasalható vagy ragasztható strasszköveket! A http://www.strasszkiraly.hu webcímre kattintva kedvére válogathat Swarovski kristály kínálatunkban, kérdés esetén pedig elér minket a strasszkiraly@gmail.com email címen keresztül!