Négylábú családtagunk a legjobbat érdemli!

2016 okt 18. | Életmód

Teljesen egyértelmű, hogy kutyusunk ugyanolyan családtag számunkra, mint többi rokonunk. Ugyanannyira szeretjük, foglalkozunk vele, együtt játszunk, szórakozunk, így az étkezésére, kiegészítőire és ugyanakkora figyelmet szentelünk, mintha csak magunknak vásárolnánk. Például saját részünkre mindig igyekszünk olyan ételeket vásárolni, mely természetes összetevőkből készült, így a kellő mennyiségű tápanyagot biztosítja szervezetünk számára. Ha húst vásárolunk, elsődleges szempont a fehérje, ha zöldséges, akkor pedig a rost- és vitamintartalom. Ruházat esetében a kényelem a fontos, hiszen hiába néz ki egy cipő remekül, ha szorítja a lábunkat, nem fogjuk hordani.

Ezek a tényezők ugyanannyira igazak kis kedvencünkre nézve is. Amikor kutyatápot vásárolunk, célszerű olyan terméket választani, melynek íze és tápanyagtartalma is megfelelő. Az Acana táp és a Josera kutyatáp például kellő mennyiségű fehérjét, rostot és vitamint is tartalmaz. Itt fontos megemlíteni, hogy bár a kutyák húsevők, növényevő állatokat is elfogyasztanak, így növényi eredetű tápanyag is kerül a szervezetükbe, mely elengedhetetlen számukra.

Kutya nyakörv, valamint hám és egyéb kiegészítő megvásárlásakor elsődleges szempont kell, hogy legyen a kényelem. Puha anyagból kell, hogy készüljenek, valamint nem szabad szorítaniuk, ugyanakkor túl nagyok sem lehetnek. Ez különösen a nyakörv esetében fontos, hiszen, ha túl szűk, szoríthatja az állat nyakát, ha viszont túl laza, kihúzhatja belőle a fejét, így pedig sétáltatás közben könnyel elszaladhat tőlünk.

Ugye Önnek is fontos, hogy kedvence mindenből a legjobbat kapja? Ha a válasza „Igen!”, látogasson el weboldalunkra, melyet a http://www.kutyakellek.hu címen érhet el! Kínálatunkban számtalan kelléket talál, melyek elengedhetetlenek a felelős állattartáshoz! Termékeink között fellelhető Acana kutyatáp, Josera kutyatáp, kutya nyakörv, Red Dingo póráz és még számtalan egyéb kellék is!

Kérdés esetén elérhetőek vagyunk a +36-30/528-6161-es telefonszámon, valamint az info@kutyakellek.hu telefonszámon!