Milyen a tökéletes csőkút szivattyú?

2016 okt 18. | Technológia

Sokan rendelkezünk kúttal, ami remek vízforrás lehet a mindennapokban. Legyen szó akár öntözésről, a háztartás vízellátásáról, és így tovább. Egy saját kúttal kifejezetten olcsón, szinte ingyen szerezhetünk nagy mennyiségű vizet, ezzel nagyban lefaraghatjuk a vízszámlát. Persze felmerül egy kérdés, mégpedig hogy milyen módon érdemes kinyerni a vizet kutunkból. A vödrös, csörlős megoldás már bőven elavult, viszont számos szivattyú nem képes megbirkózni a kútvízben található homokkal és egyéb szennyeződéssel, így ezek sem minden esetben jelentenek jó megoldást, persze vannak kivételek.

A legjobb megoldást a kútvíz kinyeréséhez a különböző homoktűrő csőkút szivattyúk nyújtják. Ezek a szerkezetek a lebegő járókerekeknek köszönhetően nagyobb mértékben tűrik a homokot és nem lép fel az a súrlódási és koptatási hatás, ami a járókerekek idő előtti elhasználódásához vezet. Érdemes olyan csőkút szivattyút választanunk, melynek esetében ez az érték a lehető legmagasabb, mivel így biztosan nem keletkezik kár szivattyúnkban a víz minősége miatt, illetve zökkenőmentesen folyhat a vízkitermelés. Az olyan darabokat, melyek 500g/m3 homoktűrő képességgel rendelkeznek, már nyugodtan használhatjuk a legtöbb feladatra. Többek között akár egyes ipari létesítmények vízellátásához, de a mezőgazdaságban is remek megoldást jelenthetnek az ilyen csőkút szivattyúk. Segítségükkel rengeteget spórolhatunk, és az áruk nagyon hamar megtérül!

Ha homoktűrő csőkút szivattyúkra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Az ilyen jellegű szivattyúink mind elérik az 500g/m3 homoktűrő képességet, mellyel Ön bátran használhatja minden körülmények között ezen szerkezeteket! Kínálatunkban teljesítménytől függően számos homoktűrő szivattyút talál, melyek között biztosan ott van az Ön számára legideálisabb darab is! Látogasson el weboldalunkra, a www.ibo-szivattyu.hu–ra, és tekintse meg termékeinket részletesebben!

Ha bármilyen jellegű kérdése van az általunk forgalmazott homoktűrő csőkút szivattyúkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 20 / 395-16-70 telefonszámon, illetve az info@ibo-szivattyu.hu e-mail címen!