Egy rendezvény a tetoválások kedvelőinek

2016 okt 18. | Kult

Idén kilencedig alkalommal kerül megrendezésre a Tattoo Expo nevezető rendezvény, ahova az ország minden területéről érkeznek majd tetováló művészek, hogy bemutathassák munkásságukat, tanulhassanak egymástól a különböző szemináriumok alatt, illetve a tetoválások iránt érdeklődők is látogathatják a különböző standokat, de koncertek és versenyek is szerepelnek a palettán. A rendezvény a budapesti Akvárium Klubban lesz, ami központi elhelyezkedésének hála biztos, hogy a többség által könnyen megközelíthető.

A rendezvény egy komoly hiánypótló a hazai tetoválók és tetováltak közösségére nézve, ugyanis a tetoválások rajongóinak nem minden esetben van egy olyan felülete, ahol megoszthatják tapasztalataikat, érdekességeket vitathatnak meg a tetoválásokat illetően, illetve ahol hozzájuk hasonló érdeklődésűekkel ismerkedhetnek. A Tattoo Expo pontosan ezért jött létre, és ezért kerül megrendezésre idén már kilencedjére. Persze ez egy remek alkalom arra is, hogy aki eddig csak érdeklődött, nagyobb betekintést nyerhessem a tetoválások világába, és hogy megtekinthesse számos különböző művész referencia munkáit, valamint hogy új ismereteket szerezhessen.

Mi, a Tattoo Silver győri tetováló szalon csapata is képviseltetni fogjuk magunkat a Tattoo Expon, és szívesen várunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet megtudni a munkáinkról. Persze, ha minőségi és pontosan, részletesen kidolgozott tetoválásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis profik vagyunk a tetoválás készítésben. Erről mi sem árulkodik jobban, mint referencia munkáink. Művészeink a legváltozatosabb igényekre is fel vannak készülve, így ha Ön szeretne egy olyan tetoválást készíttetni, amire még évtizedek múltán is büszke lehet, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el a www.tattoosilver.hu –ra, ha további információkra kíváncsi!

Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-20/497-51-71 telefonszámon, illetve a tattoosilver@gmail.com e-mail címen!