„Álmom egy tanya!”

2016 okt 18. | Üzlet

Ez a mondat valószínűleg már számtalan ember száját hagyta el, ám sokunknak csak álom maradt az elképzelés. Szerencsére az Aranykalászos gazda tanfolyam lehetőséget nyújt a megvalósításra! Ugye mindannyian tudjuk, hogy milyen az, mikor a húspultnál állva nem vagyunk biztosak a döntésben, a zöldségeket nézve inkább nem választunk semmit, a gyümölcsökhöz pedig már oda sem merünk menni? Ennek saját termesztésű zöldségekkel és növényekkel könnyen véget vethetünk, és ha komoly gazdálkodásba kezdünk, el is adhatjuk termékeinket!

Aki szereti a természetet, az állatokat, talán másra sem vágyik, csak arra, hogy a város zajától messze, egy egészen apró – vagy éppen hatalmas – farmon töltse a mindennapjait, ahol a munkája egyben a hobbija is lehet. Egy saját farmon azt termesztünk, és olyan állatokkal foglalkozunk, amit és amilyenekkel csak szeretnénk. Etethetünk csirkéket, melyeknek tojásait eladhatjuk, vagy tarthatunk teheneket is, hogy reggel friss tejjel ihassuk a kávénkat, valamint, hogy finom házi túróval, sajttal és joghurttal lássuk el a környék kisboltjait, vagy akár nagy szupermarketjeit. Termeszthetünk finom, lédús paradicsomot, paprikát, kellemesen erős hagymát, gyönyörű, nagy fej káposztát, gyümölcsfáinkon pedig csak úgy ragyognak majd a finomabbnál finomabb és édesebbnél édesebb gyümölcsök!

Lehetőségünk van biogazdálkodás fenntartására is, ami nem mást jelent, mint azt, hogy az általunk termesztett növény és zöldség csak természetes, nem károsító hatású növényvédő szerrel – vagy még azzal sem – érintkezett.

Aranykalászos gazda képzésünk segítségével Önnek is lehetősége nyílik egy saját gazdaság megteremtésére és fenntartására, így pedig saját maga számára és a vásárlói számára is minőségi és egészséges termékeket, húsokat, zöldségeket és gyümölcsöket nyújthat!

Jelentkezzen Ön is Aranykalászos gazda képzésünkre, hogy álma végre valósággá váljon! Részletekért látogasson el weboldalunkra, melyet a http://tapis-oktatas.com címen érhet el, ahol az Aranykalászos gazda képzésen kívül még számtalan érdekes tanfolyamot is megismerhet! Kérdés esetén hívjon minket a +36-30/ 779-8156-ös telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@tapis-oktatas.com email címre!