Csinos gyerekruhák a hideg hónapokra!

2016 okt 12. | Nőknek

Az ősz szeszélyes évszak az időjárás tekintetében, hiszen míg reggelente csupán 4°C-ot mutat a hőmérő, addig délutánra akár 20°C-ig is felcsúszhat a mutató. Ez az időjárás változás nem csak egészségünkre van rossz hatással, de az öltözködést is megnehezíti. Sokan közülünk inkább elviselik a reggeli hideget, hogy délután ne kelljen kézben cipelni a kabátot, pedig ez egyáltalán nem jó megoldás, hiszen így lehet a legkönnyebben és leggyorsabban megfázni.

A gyermekek öltöztetése még nagyobb odafigyelést igényel, mint a sajátunk, hiszen egy kisgyermek még könnyebben megfázhat, mint mi. De pontosan mire is érdemes figyelnünk gyermekünk öltöztetésénél, valamint a gyerekruha kiválasztásánál?

  • Fontos a réteges öltöztetés: póló, vékony pulóver, vékony kabát, télen pedig ugyanez a kombináció, csak vastag pulóverrel és téli kabáttal.
  • Mindig tűrjük be gyermekünk pólóját a nadrágjába, hogy a hideg ne érhesse a derekát, az ugyanis akár súlyos felfázáshoz is vezethet.
  • A szoknya minden évszakban jól mutat. Az egyetlen, ami változik, az a harisnya vastagsága, melyet a nagyon hűvös időben akár cicanadrággal is helyettesíthetünk.
  • A sapkát sok gyermek nem szereti, ám ezen könnyen lehet segíteni: egy állatmintás sapka aranyos, így a kicsik garantáltan imádni fogják!
  • A gyerekruhák kiválasztásánál az első mindig a kényelem és a praktikusság, majd csak utána a divatosság, hiszen hiába vásárolunk meg egy mesefigurás pólót, ha annak olyan vékony az anyaga, hogy szinte használhatatlan, és különösen igazi ez a téli gyerekruhák esetében.

Gyerekruha webáruházunk kínálatában nemcsak stílusos, de valóban használható gyerekruhákat találnak, melyek azon túl, hogy kiváló minőségűek, rendkívül olcsók is! Ha nem hiszik, nézzék meg saját szemükkel: látogassanak el weboldalunkra, melyet a www.ruhasdoboz.hu címen érhetnek el, és válogassanak kedvükre!

Felkeltettük érdeklődésüket? Elérhetnek minket telefonon, a +36-20/3445-284-es telefonszámunkon, illetve írhatnak nekünk email-en keresztül is, méghozzá a vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu címre!