Tudjon meg többet a Vans cipőkről!

2016 okt 4. | Sport

Mindannyian ismerjük a Vans cipőket, de a márka születésének történetéről kevesen hallottak. A Vans idén 50 éves, így érdemes kicsit elmerülni a márka múltjában.  A Vans cipők elmaradhatatlan kellékei a deszkás, punk, és alternatív szcéna képviselőinek. Azonban nem csak egy szűk réteg kedveli a Vans cipőket, széles körben népszerűvé váltak az elmúlt 50 évben.

A Vans eredetileg Van Doren Rubber Company néven született 1966-ban, egy kaliforniai városban. A testvérpár Paul Van Doren és James Van Doren szövetkezett Gordon Lee-vel és Serge D’Elia-val a vállalkozás beindításához. Már a megnyitás napján megkezdődött a Vans cipők gyártása, és kezdetben az alkotók elég laza üzletpolitikát folytattak: aki megígérte, hogy reggelre hozza a cipő árát, fizetés nélkül elvihette egy estére. Bár sokáig nem voltak hajlandók marketingre költeni, idővel elkezdték szponzorálni a tehetséges, de szegény deszkásokat, akik örömmel fogadták el az ingyen cipőket.

A 80-as években váltak a Vans cipők a populáris kultúra részéve, köszönhetően a Változó világ című filmnek, melyben Sean Penn ikonikus karaktere hordott egy fekete kockás Vans cipőt. Ekkoriban a Vans már tényleg nem csak a deszkások márkája volt, egyéb sportokhoz, és mindennapi viseletre is gyártottak Vans cipőket. 1994-ben kezdték el a tengerentúli forgalmazást, ennek köszönhető, hogy ma már számunkra is elérhetőek a Vans termékek.

A Van Doren-féle cipők ma is divatosnak és minőséginek számítanak, a márka megőrizte jó hírét. A Vans cipők nem csak jól néznek ki, de még könnyű is őket tisztítani, akár a mosógépbe is beletehetjük. Ha Vans márkaboltból szeretnénk cipőt vásárolni, legegyszerűbben Vans webshopokból tudjuk beszerezni őket. Vans termékek vásárlásán gondolkodik? Látogasson el online cipőboltunkba, a www.coreshop.hu weboldalra! Webshopunkban női és férfi cipők széles választékából válogathat, illetve ruhákat, kiegészítőket és gördeszkákat szintén talál! Forduljon hozzánk bizalommal +36 70 676 2673, +36 70 631 1717 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@coreshop.hu e-mail címen!