Milyen típusú tolmácsolási szolgáltatásokkal találkozhatunk?

2016 okt 3. | Üzlet

Munkájából adódóan, vagy más okból egyre gyakrabban kerül olyan helyzetbe, hogy nem beszéli az adott nyelvet, de feladata elvégzéséhez szüksége lenne a pontos értelmezésre? Nem kell aggódnia emiatt, ugyanis lehetősége van fordítóiroda segítségét igényelni, ahol tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésére a tolmácsolás terén, bármilyen témáról is van szó.

Többféle fajtáját különböztethetjük meg a tolmácsolásnak, a leggyakrabban használatosak között említhetjük meg a kísérő tolmácsolást, a konszekutív tolmácsolást, és a szinkron tolmácsolást. Felmerülhet bennünk az a kérdés, hogy mely esetben pontosan miről is van szó. A kísérő tolmácsolás lényege, hogy a tolmácsolást végző személy a különféle események, például városnézés vagy ügyintézés, egészén jelen van, és nagyobb gondolati szakaszokban fordítja a hallottakat, folyamatos jelleggel. Lényegében a konszekutív tolmácsolás egyik válfaja. A konszekutív tolmácsolást tipikusan előadások esetén alkalmazzák, amikor bizonyos beszédrészek, befejezett gondolatok után, egyben történő fordításra van igény, lényegében az előadás folyamatát végigkísérve. A szinkron tolmácsolás, vagy az élőbeszéddel párhuzamosan történő tolmácsolás egyes esetekben pedig a fejhallgatón keresztül hallott szöveg tolmácsolása a mikrofonba. Tevékenységeink során bármely típusú tolmácsolásra szükségünk lehet, amit könnyen igénybe vehetünk egy jól megválasztott fordítóiroda által.

Fordítóirodánk munkatársai korrekt áron, megbízható módon nyújtják a tolmácsolást, fordítást, bármilyen témában van rá szüksége. Kiválóan felkészült, gyakorlattal rendelkező tolmácsaink az ország egész területén, valamint külföldön is vállalják a tolmácsolást. Akár előre tervezetten, akár pedig váratlanul, rövid időn belül van szüksége segítségre a tolmácsolás terén, készséggel állunk rendelkezésére. Informálódjon szolgáltatásainkról részletesebben internetes oldalunkon, a www.malsol.com –on!

Ne okozzon többször gondot az Ön számára sem, ha idegen nyelven szükséges a kommunikációt megoldania! Válassza tolmácsolási szolgáltatásunkat, bármely formájáról legyen szó! Igényelje ingyenes, egyénre szabott árajánlatunkat, és tegye fel kérdéseit elérhetőségeink bármelyikén! Telefonszámunk a 06-30-5594774 –es, vagy írjon e-mail címünkre, az info@malsol.com-ra!