Ezért érdemes az egyedi bútorok mellett döntenie!

2016 okt 3. | Lakberendezés

Új otthonunk arculatának kialakításakor rengeteg kérdésre kell választ adnunk. Az egyik legfontosabb döntés az, hogy boltban vásárolt, vagy egyedi tervezésű bútorokkal szeretnénk berendezni a lakásunkat. Mindkettő mellett szólhatnak érvek és ellenérvek is, ám mi most azt fogjuk megvizsgálni, miért érdemes az egyedi bútorok terveztetése mellett dönteni.

Mi mást adhatna igazán teret az önkifejezésnek, mint otthonunk lakberendezése? Belsőépítészeti tervezéskor és lakberendezéskor is szakemberekkel együtt dolgozhatunk azon, hogy otthonunk egy olyan hellyé váljon, ahol a lehető legjobban érezzük magunkat. Egyedi bútorok tervezésekor szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat, és létrehozhatjuk álmaink otthonát.

Egyedi bútorok tervezésével megnöveljük a házunk értékét, hiszen az egyedi arculat soha nem fog kimenni a divatból. Ráadásul egyedi bútor esetében biztosak lehetünk benne, hogy kellő időt és energiát fektettek az elkészítésébe, nem úgy, mint a legtöbb szalagon gyártott bútor esetében.

Már gyerekként megtanultuk az aranyszabályt, miszerint a kézzel készített ajándékok a legértékesebbek. Nincs ez másként az egyedi bútorok tervezésénél sem, hiszen a legszemélyesebb berendezési tárgyak saját tervezésűek. A kényelmi szempont sem utolsó, hiszen az egyedi bútorokat úgy tervezhetjük meg, hogy a lehető legideálisabbak legyenek számunkra. Legyen szó az elrendezkedésről, vagy az anyagról, amiből készül, minden a mi kényünkre kedvünkre történik. Végül, de nem utolsó sorban, fontos szempont, hogy ha az egyedi bútorok tervezése mellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk ugyanazzal az asztallal, szekrénysorral, vagy kanapéval találkozni bármi más lakásában, ami a mi nappalinkat díszíti.

Ha egyedi bútorok tervezéséhez és kivitelezéséhez profi céget keres, forduljon hozzánk bizalommal! DECO-DESIGN vállalja a belsőépítészeti tervezést és a belsőépítészeti kivitelezést is! További információért látogassa meg honlapunkat a www.deco-design.hu webcímen, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1/466-9358-as telefonszámon, illetve az iroda@deco-design.hu e-mail címen!