Egy csipetnyi wellness otthon is: dézsafürdő

2016 okt 3. | Lakberendezés

Az otthonunk az a hely, ahol a dolgos napok után megpihenhetünk, és kiengedhetjük a fáradt gőzt. Nem feltétlenül kell minden hétvégén wellness szállóba utazni, ha egy kis relaxációra vágyunk. A dézsafürdővel wellness-élményt csempészhetünk otthonunkba!

A dézsafürdő kültéri, így kertünket ékesíthetjük vele, ám nem kell aggódni, nem csak a melegebb évszakokban tudjuk használni. Mivel a hőmérséklete szabályozható, bármelyik évszakban használhatjuk, és mi sem lehet hangulatosabb, mint a fagyos téli hidegben forró dézsafürdőből csodálni a havas tájat. A dézsafürdő megfizethető luxus, egy olyan berendezés, mely a család minden tagjának élvezetet nyújt, és javítja a közérzetünket.

A dézsafürdőnek rengeteg funkciója van, vegyünk sorra egy-két példát:

Wellness terápia:

Remek hatással lehet egészségünkre a dézsafürdő, hiszen a wellness szállodákban gyakran használt szaunák és meleg vizes fürdők pozitív hatásait hordozza magában. Az idősebbeknek kifejezetten előnyös, hiszen nem kell többé utazni, és hosszú sorokat kivárni ahhoz, hogy kezeltethessék ízületi fájdalmaikat. A dézsafürdő javítja a vérkeringést, és bőrünket is szépíti.

Medence helyett:

Nyáron folyton a strandra vágyunk, és ez különösen igaz a gyerekekre. A dézsafürdő bár nem elég nagy ahhoz, hogy úszni lehessen benne, nyáron is kiválóan alkalmas arra, hogy felfrissítse az embert, és a kisebbek is tudnak benne pancsolni.

Tökéletes házibuli:

Arról se feledkezzünk meg, hogy a dézsafürdő tökéletes színtere lehet egy hétvégi baráti összejövetelnek, ahol a társaság egyszerre pihenhet és szórakozhat.

Romantikus este:

Nem kell mindig drága éttermekbe járni, ha szeretnénk együtt tölteni egy romantikus estét a párunkkal. Otthon is meg lehet teremteni a romantikus hangulatot, elég egy forró vizes dézsafürdő és pár illatos gyertya.

Dézsafürdőt szeretne vásárolni? Forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg szolgáltatásainkat honlapunkon, a www.dezsafurdo.eu webcímen, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-3939-440-es, +36-70-9780-457-es telefonszámok, illetve a fonagy@dezsafurdo.eu, jozsa@dezsafurdo.eu e-mail címek valamelyikén!